bazylms Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Praca jak zwykle w twoim stylu - bardzo ładna. Cytuj
gumowy01 Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Świetny ten puchacz, mam pytanie w zestawie z CMK był przedni noktowizor do jazdy dla kierowcy, czy też dorabiałeś. Mam ten zestaw, ale jakoś tego nie kojarzę. Podstawka super, jak zwykle zresztą Cytuj
Zekar Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Świetna praca, jest klimat, bardzo ładnie skomponowany pojazd z podstawką, zresztą jak zawsze Cytuj
adam juszczak Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 Niestety dorabiałem Cytuj
Gerd Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Super. Pojazd bardzo fajnie kontrastuje z niemal monochromatycznym tłem. Brawo za model i drugie brawo za postawkę. Tu zachodzi efekt synergii potęgujący wrażenie 1+1=3 Cytuj
Mr. Klasa Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Kawał dobrej roboty, podstawka to mistrzostwo świata. Cytuj
skala72 Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Nie dawno widziałem ten sam model, ale w 1/35 z AFV Club i ... gdybym nie wiedział, to powiedziałbym, że to jest również 35-ka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi