adam juszczak Napisano 3 Października 2013 Share Napisano 3 Października 2013 Na podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Października 2013 Share Napisano 3 Października 2013 Praca jak zwykle w twoim stylu - bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Świetny ten puchacz, mam pytanie w zestawie z CMK był przedni noktowizor do jazdy dla kierowcy, czy też dorabiałeś. Mam ten zestaw, ale jakoś tego nie kojarzę. Podstawka super, jak zwykle zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Świetna praca, jest klimat, bardzo ładnie skomponowany pojazd z podstawką, zresztą jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 4 Października 2013 Autor Share Napisano 4 Października 2013 Niestety dorabiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 jak zawsze mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 świetny model i fajna scena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Super. Pojazd bardzo fajnie kontrastuje z niemal monochromatycznym tłem. Brawo za model i drugie brawo za postawkę. Tu zachodzi efekt synergii potęgujący wrażenie 1+1=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Kawał dobrej roboty, podstawka to mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Nie dawno widziałem ten sam model, ale w 1/35 z AFV Club i ... gdybym nie wiedział, to powiedziałbym, że to jest również 35-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi