kornik_69 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 No i cóż ja mogę powiedzieć... cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Jak real Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Nawet barwy radzieckie nie zepsują porządnej konstrukcji i porządnej modelarskiej roboty Przydałoby się Pawle jakieś rodzeństwo dla tego singielka. Shermany lubią występować stadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Nie powiem - model jest bardzo ładnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Wysyp świetnych modeli na forum ostatnio mamy, Sherman - absolutna czołówka. Proszę pare słów o tych przebarwieniach, ekstra to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 no poprostu padam extraa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 WOW 11/10 i nic więcej nie można dodać. Bardzo podoba mi się kontrast barw. No i tło dodaje też swoje. Ps to tło do zdjęć to z czego zrobione/w jaki sposób ;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 A ja siem czepiem. Wizjery we wlazie dowodcy... Przy takiej pieczolowitosci wykonania modelu, mogles cos wykombinowac innego, niz pomalowanie ich na niebiesko. A tak poza tym, to jak juz zostalo napisane... Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 model na który miło po patrzeć... i chciałoby się tak patrzeć dalej i jeszcze bardzo dobra robota może parę słów o warsztacie i samym modelu? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Modelik wykonany cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Z cieniowaniem na wieży ładnie trafiłeś wygląda cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 ładny- podoba mi sie - chyba też się pokuszę o ruska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradgb Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Czym były malowane narzędzia: chodzi o części drewniane i metalowe ? Napisz jakie farbki i czy były mieszane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Co tu pisać o błędach. Błędem jest to że robisz tak piękne modele, tylko pozazdrościć. Ehhhhhhhhhhhhhhh.......... życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Ten pomysł co do drewna wykorzystam napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzba Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Naprawde model wyszedł ci pieknie Ostatnio też robiłem Shermana ale on sie może shować przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi