Gerd Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Fantastyczna robota. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Firma Bilmodel Makers nie przewiduje sprzedaży modelu PZL-104 Wilga 1/32dla osób prywatnych. Model przeznaczony jest dla odbiorców instytucjonalnych. W przypadku wpowadzenia modelu do sprzedaży detalicznej stosowna informacja zostanie umieszczona na Facebook Bil Modelmakers i Top Gun Models. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Bilmodel Makers bilmodelmakers@interia.eu Pogięło Cię czy jak, dlaczego nie, nie dziwię się że Ciebie nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Piękna pogoda zachęciła mnie do wybrania się w teren, i zrobienia kilku fotek plenerowych ptaszka. Pozwólcie że uzupełnię galerię o kilka fotek plenerowych. Przepraszam jeśli kogoś znudziłem tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Jako żyw Przypomniało mi się dzieciństwo i wizyty na lotnisku w Krośnie. Oczywiście nie ta Wilga, ale widok bardzo podobny. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Piękna jest ta Twoja Wilga, nic tylko wsiadać i lecieć. Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Jest czad...prawdziwy samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Nie wiem jak tam ptaszek, ale model na fotkach w sesji dachowej tre bien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Firma Bilmodel Makers nie przewiduje sprzedaży modelu PZL-104 Wilga 1/32dla osób prywatnych. Model przeznaczony jest dla odbiorców instytucjonalnych. W przypadku wpowadzenia modelu do sprzedaży detalicznej stosowna informacja zostanie umieszczona na Facebook Bil Modelmakers i Top Gun Models. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Bilmodel Makers bilmodelmakers@interia.eu Witam wszystkich miłośników PZL 104 Wilga w skali 1/32. Model Wilgi jest dostępny na zamówienie, Cena 750,00 PLN (firma BilmodelMakers jest płatnikiem VAT) Zamówienia i pytania proszę wysyłać na maila. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Bilmodel Makers bilmodelmakers@interia.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi