SKAYRAIDER Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 Firma Bilmodel Makers nie przewiduje sprzedaży modelu PZL-104 Wilga 1/32dla osób prywatnych. Model przeznaczony jest dla odbiorców instytucjonalnych. W przypadku wpowadzenia modelu do sprzedaży detalicznej stosowna informacja zostanie umieszczona na Facebook Bil Modelmakers i Top Gun Models. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Bilmodel Makers bilmodelmakers@interia.eu Pogięło Cię czy jak, dlaczego nie, nie dziwię się że Ciebie nie lubią. Cytuj
GEM Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Napisano 3 Stycznia 2014 Piękna pogoda zachęciła mnie do wybrania się w teren, i zrobienia kilku fotek plenerowych ptaszka. Pozwólcie że uzupełnię galerię o kilka fotek plenerowych. Przepraszam jeśli kogoś znudziłem tym tematem. Cytuj
kubisz Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Jako żyw Przypomniało mi się dzieciństwo i wizyty na lotnisku w Krośnie. Oczywiście nie ta Wilga, ale widok bardzo podobny. Gratulacje Cytuj
Darek 1614 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Piękna jest ta Twoja Wilga, nic tylko wsiadać i lecieć. Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam. Cytuj
jarek38 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Nie wiem jak tam ptaszek, ale model na fotkach w sesji dachowej tre bien Cytuj
SAAB Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Firma Bilmodel Makers nie przewiduje sprzedaży modelu PZL-104 Wilga 1/32dla osób prywatnych. Model przeznaczony jest dla odbiorców instytucjonalnych. W przypadku wpowadzenia modelu do sprzedaży detalicznej stosowna informacja zostanie umieszczona na Facebook Bil Modelmakers i Top Gun Models. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Bilmodel Makers bilmodelmakers@interia.eu Witam wszystkich miłośników PZL 104 Wilga w skali 1/32. Model Wilgi jest dostępny na zamówienie, Cena 750,00 PLN (firma BilmodelMakers jest płatnikiem VAT) Zamówienia i pytania proszę wysyłać na maila. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Bilmodel Makers bilmodelmakers@interia.eu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi