Remik Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Witam. Chciałbym pochwalić się swoim ostatnio zbudowanym modelem .Zestaw Zwiezdy jest całkiem przyzwoity,niewielkiej ingerenci wymagało przejście skrzydło kadłub ,filtr powietrza na prawym skrzydle ,oraz reflektor do lądowania .Sporym zaskoczeniem był materiał z jakiego została zrobiona owiewka kabiny -jakiś taki gumowaty .Malowanie -jedyne słuszne ..... z okładki Techniki Lotniczej i Astronautycznej , przedstawiające samolot z 1946 roku .Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Po modelu widać, że z niejednego pudełka kleiłeś Montaż i malowanie git. czysto, starannie. Ale brakuje mi wash'a i kilku innych współczesnych technik wykańczania modelu. Niekonsekwencja w śladach eksploatacji - działka przestrzelały, a silnik nigdy nie był uruchamiany. Popracuj może w przyszłości nad tym twoje modele na tym mogą tylko zyskać na odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Mnie si podoba. Jakoś wolę jednak czyściochy lub minimalne ślady zużycia . Po kilku modelach widzę, że Zvezda może być uzupełnieniem do kolekcji obok modeli Tamki, Hasy i spółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Możesz podać jakimi farbami malowałeś? Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Fajny Iłek podoba się . Zrobiłem takiego z Hobby Bossa w zbliżonym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Czy coś wiadomo, aby szachownice po prawej stronie w istocie były "kopnięte na bok"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Spoko mi tez sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Mi się podoba. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Regggiane Re.2000 - Italeri 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Zdecydowanie za ciemny i szachownice z prawej biało-czerwone, a powinny być z lewym górnym polem w czerwonym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi