filipsg Napisano 26 Września Napisano 26 Września Widać sIG-33 na podwoziu Pz. I i PAK-40 na tym samym podwoziu z Berlina z '45, grubo Cytuj
Baas ArK Napisano Niedziela o 18:28 Napisano Niedziela o 18:28 W dniu 26.09.2026 o 12:17, wuwumaster napisał: Pola Chwały 2026 w Niepołomicach, i jak co roku stoisko FtF: Pozdr ww Znowu, ka przegapiłem... Cytuj
wuwumaster Napisano Niedziela o 21:22 Napisano Niedziela o 21:22 2 godziny temu, Baas ArK napisał: Znowu, ka przegapiłem... No nawet nie mów... A ja byłem w tym roku wyjątkowo w sobotę nie w niedzielę, i do tego rano - i wrzuciłem tą fotkę w południe myśląc m in o Tobie żebyś nie zaspał jak rok temu... Pozdr ww Cytuj
Baas ArK Napisano Poniedziałek o 19:00 Napisano Poniedziałek o 19:00 Dzięki za dobre chęci . Będę sobie chyba musiał gwoździem na czole na następny raz wyryć, żeby codziennie w lustrze widzieć... 1 Cytuj
Cypis Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Niemiecki czołg lekki Pz.Kpfw 38(t) Ausf.G lub Panzerbefehlswagen (Pz.BfWg) 38(t) Ausf.G (PL1939-135) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi