KAMIL90 Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Witam wszystkich! Sklejanie modeli zacząłem w wieku 20 lat czyli buduję już prawie trzeci roczek , niestety nie posiadam większości modeli, ponieważ zostały oddane albo wyrzucone z przedawnienia. Postanowiłem założyć tutaj portfolio - mam nadzieję, że moje modele przypadną wam do gustu . Oto kilka z nich zdjęcia wstawiane w kolejność powstawania modeli. Pozostałe model postaram się zamieść przy najbliszym czasie . Sd.Kfz.138/1 Geschützwagen 38 M fur s.IG.33/2 Dragon 1:35 Jagdpanzer IV/70 (V) Dragon 1/35 Sherman M4A3E8 1/35 TASCA created by picasa2html.com I ostatnia praca która jest na etapie konicowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 niestety nie posiadam większości modeli, ponieważ zostały oddane albo wyrzucone z przedawnienia Skąd ja to znam Ja z litości dla swoich nerwów nie pokazywałem moich staroci Fajne portfolio, widać postępy w każdym kolejnym modelu, a Sherman mój ulubiony dawaj kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 Świetne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2013 A oto kolejny z moich modeli który trafił na półkę i jestem z niego zadowolony. StuH 42 Dragon 1/35 created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Bardzo podoba mi się kolorystyka jaką dobierasz do niemiaszków. Sherman to naprawdę model na którym sam miałem okazje się wzorować robiąc swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Obicia na Twoim ostatnim modelu bardzo smaczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Znakomite. Każdy ma klimat ! I fajne foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2014 Kolejny model w mojej kolekcji Jagdpanther G1 - Dragon 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Kolejny model zrobiony czyli Geschutzwagen Tiger Grille21/210mm Mortar 18/1 L/31 (1:35) Trumpeter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Kolejny model 1Ersatz M10 1/35 DML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 26 Października 2014 Autor Share Napisano 26 Października 2014 Następny nabytek w mojej kolekcji Sd.Kfz.251/22 "Pakwagen" - Dragon -1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Egon, klawy jak cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2014 Kolejny mój ulepek czyli Panther Ausf G Dragon 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 3 Grudnia 2014 Share Napisano 3 Grudnia 2014 Super:) a jak zrobiłeś te worki na Shermanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Błoto pod esdekiem takie, że aż się chce wskoczyć i potaplać! Super każden jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi