marioba Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Witam Szanownych Forumowiczów! SdKfz 166, Sturmgeschütz IV für 15cm StuH 43, zwany również jako Sturmpanzer IV Brummbär. Stara Tamiya 1:35 plus dodatki Eduarda, Modelkastena itp. Zapraszam do oglądania i oceny. I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Po za tym że Niemce mi nie leżą w ogóle, to uważam model za bardzo udany. Gratuluję. Aż się prosi o podstawkę - zalecane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Bardzo fajny, super schurzeny pomalowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Ochów i achów mi zabrakło aby mój zachwyt wyrazić... Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Znakomity - zresztą jak wszystkie modele z Twojej stajni osłony boczne wyglądają kozacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Gdzieś już ten model widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Oto jeden z "sympatyczniejszych" "Brummbarów" jaki ostatnio widziałem... Gratuluję efektownego malowania i washowania... Chylę czoła przed warsztatem, wkładem pracy i materiałów... Jednak Zimmerit fototrawiony do mnie nie przemawia... Popraw jeszcze "światełko" na błotniku Pozdrawiam świątecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Perełeczka, że tak po krakowsku zdrobnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 Witam, Model świetny. Co do fototrawionego zimmeritu nie mam pojęcia dlaczego wszyscy się go czepiają, miałem okazję montować na Konigstigerze i miło go wspominam. Po popalowaniu wyglada swietnie, fakt że trochę się trzeba nagimnastykować przy montażu, ale proste sklejanie jest nudne ;-) Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2013 Witam! Po tygodniu w galerii wypada coś napisać: przede wszystkim duże dziękuję za pozytywne oceny tego mojego ulepka... Aż się prosi o podstawkę - zalecane. Nie będzie podstawki.... Bardzo fajny, super schurzeny pomalowałeś. Dzięki, staram się... Ochów i achów mi zabrakło aby mój zachwyt wyrazić...Bardzo mi się podoba. Znakomity - zresztą jak wszystkie modele z Twojej stajni osłony boczne wyglądają kozacko Dzięki... Jednak Zimmerit fototrawiony do mnie nie przemawia... Do mnie też, ale jaki model, taki zimmerit... Perełeczka, że tak po krakowsku zdrobnię Model świetny. Co do fototrawionego zimmeritu nie mam pojęcia dlaczego wszyscy się go czepiają, miałem okazję montować na Konigstigerze i miło go wspominam Dzięki. A blaszany zimmerit udaje tylko ten prawdziwy. Trzeba go tylko dobrze pomalować i z daleka nawet nieźle wygląda... Jeszcze raz wielkie dziękuję.... I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 jak zwykle rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi