Dudzio Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Czyli będziemy mieli trzy modele Takao w ciągu roku w 1/350? Klęska urodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 6 godzin temu, Cypis napisał: Aoshima wyda nowy wariant swojego modelu Takao , tym razem wersja z 1944 roku Jest urodzaj i Aoshima ze swoim Takao 1944 wygląda średnio.... a nawet słabiej niż średnio. Gdyby wznowili go 2-3 lata temu mieli by zapewniony zbyt. Sam na niego tak gdzieś z 5 lat temu polowałem.....zacząłem i do tej pory jest rozgrzebany. Mam skończonego Takao z Very Fire i wygląda rewelacyjnie a instrukcja odlot. Aoshima ma szanse jeszcze powalczyć z Maya i Chokai bo nie ma konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października na luty 2026 Aosima zapowiada w skali 1/700 Kamikawa Maru i niszczyciel Isokadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października Vee Hobby i ich USS HELENA CL-50 1942 w skali 1/700 , czy tylko ja mam wrażenie , że ten model taki trochę pancerny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października Faktycznie dosyć grube osłony 40mm Boforsów. Ostatnio widziałem galerię USS Neshvile z Niko w 1:700 i szczegóły wydawały się subtelniejsze. Nie mam jeszcze nic z Vee Hobby ale kusi mnie USS Missouri. Krążowniki też mają ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Niedziela o 11:09 Share Napisano Niedziela o 11:09 11 godzin temu, SAW napisał: Faktycznie dosyć grube osłony 40mm Boforsów. Ostatnio widziałem galerię USS Neshvile z Niko w 1:700 i szczegóły wydawały się subtelniejsze. Nie mam jeszcze nic z Vee Hobby ale kusi mnie USS Missouri. Krążowniki też mają ciekawe. no i na pokładzie takie jakieś rowy mariańskie + spore łączenie blach na burtach , w realu wygląda to dużo subtelniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Niedziela o 23:33 Share Napisano Niedziela o 23:33 (edytowane) Starling Models jednak wyda jeszcze coś w 1/350 (Mike zapowiadał, że mu się nie sprzedaje ta skala i że szlus, koniec, wypad). Mianowicie małe kutry, w tym ratownicze RAF, MGB i uwaga: nasz S-2. Modele mają być wydrukami 3d, ratowniki mają mieć figurynki. Cena to 15 funciaków za karaczona. Info za starlingowym facebookiem. Mike zapowiada, że jak mu dużo tego planktonu kupimy, to może się odobrazi i coś jeszcze z sobie w skali 1/350 wypluje. Ale nie obiecuje.@Sampo Edytowane Niedziela o 23:46 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Poniedziałek o 15:06 Share Napisano Poniedziałek o 15:06 dostałem e-mailem dedykowaną ofertę Black Friday od Very Fire , jak ktos jest zainteresowany szczegóły na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano Poniedziałek o 16:03 Share Napisano Poniedziałek o 16:03 Wysyłali wszystkim zarejestrowanym w sklepie. Dla ciekawskich: oferty są trzy: -20% na zamówienie pojedynczego produktu (dla pierwszych 60 klientów), trzeci produkt deluxe gratis (ale za to z koniecznością opłacenia 70$ przesyłki), trzeci produkt standard gratis (tak samo, nie omija nas +70$ dolarów za przesyłkę). W teorii brzmi fajnie, w praktyce już nie tak bardzo, no podnieśli przed tą promocją ceny w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Poniedziałek o 17:03 Share Napisano Poniedziałek o 17:03 To może Was pocieszy trochę inny news. Zresztą, może sami to już odkryliście. Od jakiegoś czasu produkty Black Cata można zamawiać przez sklep mojehobby. Ceny ciutkę wyższe niż na stronie u Bena, ale jednak koszty przesyłki znacznie mniejsze (sprawdziłem - od 10 euro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Wtorek o 15:06 Share Napisano Wtorek o 15:06 W 2026 Snow Man wyda SMS Lutzow 1916 w 1/700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingfisher Napisano Wtorek o 15:51 Share Napisano Wtorek o 15:51 (edytowane) 22 godziny temu, socjo1 napisał: To może Was pocieszy trochę inny news. Zresztą, może sami to już odkryliście. Od jakiegoś czasu produkty Black Cata można zamawiać przez sklep mojehobby. Ceny ciutkę wyższe niż na stronie u Bena, ale jednak koszty przesyłki znacznie mniejsze (sprawdziłem - od 10 euro). Nawet już coś przez nich zamawiałem. Kolejnym newsem jest to, że można także zamawiać u nich USS Atlantę (ex-Very Fire) i San Diego sygnowane teraz przez Aotori Bunka. Edytowane Wtorek o 15:55 przez Kingfisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Wtorek o 15:55 Share Napisano Wtorek o 15:55 AJM Models wydaje USS Ancon (1944-45) w 1/700 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Wtorek o 16:59 Share Napisano Wtorek o 16:59 W dniu 27.10.2025 o 00:33, socjo1 napisał: Mike zapowiada, że jak mu dużo tego planktonu kupimy..... a odblokował możliwość płatności PayPalem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Wtorek o 17:31 Share Napisano Wtorek o 17:31 (edytowane) 33 minuty temu, M.A.V. napisał: a odblokował możliwość płatności PayPalem ? A tego, proszę Pana nie wiem. Chyba ze dwa razy kupowałem u niego modele, ale nie pamiętam, jak płaciłem. Chcemy sprawdzić ;-)? PS. Zbliża się black friday na Micromastarze. Zwykle to jest - 20%. Chętnie bym parę drobiazgów zamówił w ramach spółdzielni - stocznia zaczyna pracę nad Di(l)dosem wraz z finalizacją Osy i zaobserwowano deficyty niektórych podzespołów :-). W razie zainteresowania - przejdźmy na PW. Edytowane Wtorek o 17:33 przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Wtorek o 17:46 Share Napisano Wtorek o 17:46 7 minut temu, socjo1 napisał: A tego, proszę Pana nie wiem (...) Chcemy sprawdzić Ja zawsze płaciłem PayPalem i jak wyszła szumna zapowiedź wycofania się z 350tki to chciałem szybko zanabyć Yarrę póki jeszcze jest w ofercie i D...A .....więc nie zarobił maruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi