M.A.V. Napisano Poniedziałek o 20:13 Share Napisano Poniedziałek o 20:13 (edytowane) Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: W internetach czytałem ze ten druk jest żałosnej jakości. Miał ktoś toto w ręku? Bez przesady... gorsze knedle miałem w ręku zresztą to nie SEED - nie ma co oczekiwać cudów za 40zł .... Ja mam i nie żałuje zakupu, co więcej te następne rzeczne tematy też chętnie kupie takie na szybko kilka fot: jak widać jest "schodkowanie" ale drobne, na żywo widać to tylko pod światło... dla wprawnego modelarza do ogarnięcia. Dla mnie dużo większy problem to fakt że producent zdecydował się wyłącznie na opcję WL Edytowane Poniedziałek o 20:15 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Poniedziałek o 20:14 Share Napisano Poniedziałek o 20:14 Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: W internetach czytałem ze ten druk jest żałosnej jakości. Miał ktoś toto w ręku? w dziale nowości w pancerce , nowości FtF masz trochę zdjęć druku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Kombrig zapowiada modele niemieckich okrętów podwodnych z I wojny światowej U5 i U9 (1909-1910) w skali 1/700 metodą druku 3D + elementy fototrawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi