M.A.V. Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja wincyj, wyncyj... ciągle za mało jajmatów... dawać wincyj ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamamoto Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Ktoś kupi wszystkie trzy?? ” Border, Veryfire, Joyyard I zrobi nam porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Czyścić biurka. 1/200 Akagi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamamoto Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja 16 minut temu, Mirek-M128 napisał: Czyścić biurka. 1/200 Akagi!!!! Panie Toż to przecie będzie mega wielkie …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Stocznia przygotowana na taki gabaryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuisNazarioDeLama Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja 7 godzin temu, M.A.V. napisał: wincyj, wyncyj... ciągle za mało jajmatów... dawać wincyj ! Wolisz kształtowanie rynku bez konkurencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja 2 godziny temu, LuisNazarioDeLama napisał: Wolisz kształtowanie rynku bez konkurencji? konkurencja ponad wszystko ! wincyj jamatów dawać ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja sorry że tak post pod postem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuisNazarioDeLama Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja (edytowane) W dniu 6.05.2024 o 00:07, M.A.V. napisał: konkurencja ponad wszystko ! wincyj jamatów dawać ! https://x.com/Arc10391/status/1788429675410411874?t=Gx6Sx9mQ2NFGgIWXqUAsDw&s=09 1/350 musashi. Edytowane 9 Maja przez LuisNazarioDeLama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja Tylko dlaczego z 44 roku… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuisNazarioDeLama Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja 10 godzin temu, slamacek napisał: Tylko dlaczego z 44 roku… Bo w 1944 go zatopili. Ten akagi serio będzie w 1/200? Kto jest wydawcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja (edytowane) W dniu 9.05.2024 o 18:41, LuisNazarioDeLama napisał: Ten akagi serio będzie w 1/200? Kto jest wydawcą? W jednym z komentarzy Randall potwierdza, że to będzie 1/200 więc trzeba czekać. Na ten moment nie ma nigdzie żadnych informacji odnośnie modelu oprócz Boxartu. Edytowane 10 Maja przez Mirek-M128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Boxartu chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tcl74 Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja W dniu 5.05.2024 o 14:16, Yamamoto napisał: Ktoś kupi wszystkie trzy?? ” Border, Veryfire, Joyyard I zrobi nam porównanie Ja kupię wszystkie 4 (bo Tamiya-ję już mam) i na złość nie zrobię porównania XD A na poważnie to zakupiłem elementy 3D do Yamato i innych IJN z firm Blue Fatty Model i Bunker Studio i jestem pod wrażeniem. Poziom szczegółów wymiata. Pod światło trzeba patrzeć by drobne linki zobaczyć. Drogie w .... ale kiedyś/niedługo blaszki będą zbędne. Yamato VeryFire będzie miał sporo elementów 3D to porównam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Cały czas zastanawiałem nad jakością tych wydruków. I już wiem dzięki tcl74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamamoto Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 4 minuty temu, slamacek napisał: Cały czas zastanawiałem nad jakością tych wydruków. I już wiem dzięki tcl74 Również swędziała mnie ręka i chyba położę łapę na Bunker Studio. tcl74 jest wiele części modelu yamato wyżej wiemienionej firmy które kupiłeś? . Komin, wieże działowe,mostek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tcl74 Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Kupiłem co się dało, Wysepkę do Akagi też. Polecam raczej Blue Fatty Model bo są sporo tańsi a to jest dokładnie to samo co Bunker - przypuszczam że to ten sam projekt tylko dwie marki na różne rynki. Blue Fatty Model nie ma wszystkiego co ma Bunker Studio i wtedy nie ma wyboru. Hobbyeasy polecam bo najtaniej. Spróbuje zrobić zdjęcia ale nie wiem czy lepiej mi wyjdą niż producentowi , wszystko czarne i słabo widać. Teraz będzie wysyp 3D - pojawiły się na Hobbyeasy zestawy łodzi i szalup ratunkowych do okrętów japońskich, zarówno zestawy do konkretnych okrętów jak i pojedyncze. Firma Rainbow - bardzo droga i czekam na Blue Fatty może też wyda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamamoto Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 1 minutę temu, tcl74 napisał: Kupiłem co się dało, Wysepkę do Akagi też. Polecam raczej Blue Fatty Model bo są sporo tańsi a to jest dokładnie to samo co Bunker - przypuszczam że to ten sam projekt tylko dwie marki na różne rynki. Blue Fatty Model nie ma wszystkiego co ma Bunker Studio i wtedy nie ma wyboru. Hobbyeasy polecam bo najtaniej. Spróbuje zrobić zdjęcia ale nie wiem czy lepiej mi wyjdą niż producentowi , wszystko czarne i słabo widać. Teraz będzie wysyp 3D - pojawiły się na Hobbyeasy zestawy łodzi i szalup ratunkowych do okrętów japońskich, zarówno zestawy do konkretnych okrętów jak i pojedyncze. Firma Rainbow - bardzo droga i czekam na Blue Fatty może też wyda. tcl74 dziękuję przyjacielu za wyczerpujące informacje.Naprawde bardzo mi pomogłeś. Z mojej strony kciuk w górę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Przyłączam się do podziękowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuisNazarioDeLama Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 2 godziny temu, tcl74 napisał: Teraz będzie wysyp 3D - pojawiły się na Hobbyeasy zestawy łodzi i szalup ratunkowych do okrętów japońskich, zarówno zestawy do konkretnych okrętów jak i pojedyncze. Firma Rainbow - bardzo droga i czekam na Blue Fatty może też wyda. Podbiję temat łodzi bo będą też druki w skali 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 1 godzinę temu, LuisNazarioDeLama napisał: Podbiję temat łodzi bo będą też druki w skali 1/35 Fajnie , to będzie sobie można złożyć Yamato w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Boxartu chyba Racja Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuisNazarioDeLama Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja W dniu 9.05.2024 o 08:07, slamacek napisał: Tylko dlaczego z 44 roku… Very fire zapowiedziało Yamato z 1941 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Widziałem. Nawet zauważyłem, że któryś z nowych wypustów (nie pamiętam już który) ma kalki Yamato/Musashi więc pewnie za chwilę młodszy brat najsłynniejszego Japończyka się pojawi, co bardzo mocno mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamamoto Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja 2 godziny temu, slamacek napisał: Widziałem. Nawet zauważyłem, że któryś z nowych wypustów (nie pamiętam już który) ma kalki Yamato/Musashi więc pewnie za chwilę młodszy brat najsłynniejszego Japończyka się pojawi, co bardzo mocno mnie cieszy 2 godziny temu, slamacek napisał: Widziałem. Nawet zauważyłem, że któryś z nowych wypustów (nie pamiętam już który) ma kalki Yamato/Musashi więc pewnie za chwilę młodszy brat najsłynniejszego Japończyka się pojawi, co bardzo mocno mnie cieszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi