Flachenty Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Nie przesadzaj Jędruś to dopiero styczeń Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Jakbyś wykadrował bez ciornego to można by było stwierdzić że to fotka z afgana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2014 Mówisz i masz ale mi się bardziej podoba z czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Może byś się o gunnera jeszcze pokusił? Ale tak czy siak piknie wyszło Mi się marzy coś podobnego tylko podczas kontaktu ogniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Pewnie na żywo jeszcze lepszy. Chętnie zobaczę go na żywo w... Bytomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2014 Faktycznie chyba gunnera trzeba dorzucić a co do Bytomia to w sumie czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2014 Jest i gunner Robię też następnego ale jeszcze nie wiem czy trafi na podstawkę (jeszcze bez broni) tak to sobie wymyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Gra i burzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2014 A to chyba docelowa konfiguracja (ale pewny nie jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2014 Wczoraj zrobiłem flagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Widziałem na żywo w Bytomiu ... zrobił na mnie duże wrażenie. Do tego autor super o nim opowiadał... i umieścił swoja podobiznę na dioramie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Cacuszko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 Zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi