Remik Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Witam Przedstawiam moje najnowsze modele ,wersja z Kampanii Wrześniowej '39 [w kamuflażu] na podstawie zeszytu ,,Wielki Leksykon Uzbrojenia Wrzesień 1939'' Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Ładnie! Ile taki model? Jak się składa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Fajne czyścioszki, tylko te gąsienice z zestawu mnie bolą, ale to wina producenta, bo rozumiem ich obecność przy robieniu modelu "prosto z pudła" fajnie widzieć polskie konstrukcje w jedynej słusznej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Straszne czyściochy. Maja fajny detal . Tylko te gąski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Bardzo ładne. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Z czołgiem jak z dzieckiem jak pójdzie w teren to się ubrudzi Ale dzieci i czołgi są czasami myte ! Ja to określam że są w stanie defiladowym (czołgi nie dzieci !) Generalnie podobasie Jedna uwaga , przejścia kolorów na wydawnictwie na którym się wzorowałeś są rozmyte u Ciebie bardziej ostre ! Ale mnie i tak się Twoja praca podoba Z blachami i innymi gąskami to może sam kiedyś jeszcze spróbuje Mam 7tp. z 1 i 2 wieżami i Wickersa jednowieżowego, zrobione dawno i Twoje są znacznie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Każdy model polskiego pojazdu na wagę złota. Wersja defiladowa? Dlaczego nie? Czołgi w koszarach nie stoją uwalane w błocie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Przede wszystkim gratulacje za temat. Modele sklejone czysto i porządnie. Bardzo przypadł mi do gustu tłumik pierwszej siódemki. Przetarcia na krawędziach to ołówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Mnie się bardzo podoba, przede wszystkim polski pojazd i tak trzymać. Bardzo dobrze że "czyścioszek defiladowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Jakoś nigdy mnie Polska tematyka nie ciągnęła, ale chyba coś w tym jednak jest, że modele pojazdów używanych przez Polaków wypada mieć. Tematyka września zacna, wykonanie również. Oba zrobione w "moim stylu" , czyli w takim, który mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remik Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2014 Bardzo dziękuję za miłe słowa ,zgadza się, model zbyt czysty,delikatnie przetarłem krawędzie srebrzanką a wgłębne linie ostrym ołówkiem,płaskie powierzchnie przetarłem czarną i szarą pastelą .Przyznam ,że były to moje pierwsze modele czołgów i nie chciałem zbytnio przesadzić -pozdrawiam Remik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Powiem tak, że gąskami poradziłeś sobie super i nie ma co wybrzydzać. Widziałem tu na tym forum na 7-TP o wiele gorsze wykonanie. Co do reszty, uważam, że modele są bardzo ładnie zrobione, tym bardziej, że podparłeś się literaturą w tym temacie. Bardzo fajnie wyszła ci rura wydechowa. Jedynie do czego mogę się doczepić to do srebrzanki na kole i kolor gąsek. Ogólnie dwa bardzo ładne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mopek Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Ja lubię jak czołgi są chociaż troszkę przybrudzone. Ale wychodzę też z założenia, że lepiej niech będzie czysty i ładnie wykonany niż ubrudzony ale zmasakrowany pod względem np klejenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej999 Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Czołgiem, Mam pytanie kiedy pomalujesz tak perfekcyjnie sklejone czołgi? Dla mnie wykonałeś idealne podkłady. Pozdrawiam maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Bardzo ładne czysciochy ;) brawo za temat i wykonanie ciekawie Ci wyszły, a i polskiego sprzętu nigdy nie za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Hmm, wszystko napisane, więc przyłączam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 A mi się podoba wy krytycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Fajny, fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi