Konrad C Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Model niemal że prosto z pudła z wyjątkiem małej korekty końcówek luf Besy oraz mocowania anten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Kolejny ciekawy koszmarek na gąsienicach, ale efektowny. Będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Rozkręcasz się z projektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2014 Miło mi poinformować, iż do mojego warsztatu dołączy Rafał (Dumo) ze swoim Churchillem. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 ciekawie się robi, przyszła moda na Churchille na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 O super wasz poprzedni warsztat jak i twój Minotaur były dla mnie wzorem przy budowie mojego Churchilla morze dzięki kolejnemu waszemu warsztatowi przybędzie mi motywacji do i w końcu go skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2014 ciekawie się robi, przyszła moda na Churchille na forum? Czas najwyższy. :> O super wasz poprzedni warsztat jak i twój Minotaur były dla mnie wzorem przy budowie mojego Churchilla morze dzięki kolejnemu waszemu warsztatowi przybędzie mi motywacji do i w końcu go skończę Skleiłem jeszcze Kanadyjskiego Mk. III - poszukaj w galerii. Początek prac skupił się na sklejeniu jarzma wieży oraz ścianek wanny. Górna płyta wraz z płytą silnikową są tylko nałożone do zdjęć, tak jak i koła napędzające. Jak widać skleiłem także dwa bloki zawieszenia. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Będzie ruchome zawieszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2014 Cały dzień spędzony nad ruchomym i bardzo upierdliwym zawieszeniem a to i tak jeszcze nie koniec :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Podwozie bajer !! Mnie zawsze bardzo cieszą takie działające elementy . Kiedyś sobie specjalnie dokupiłem zestaw wózków a AFV do shermana, żeby się nimi pobawić ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Jak silne są te sprężyny? Da się zrobić ich ugięcie bez problemu czy trzeba kleić żeby zostały w ugiętej pozycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Cały dzień spędzony nad ruchomym i bardzo upierdliwym zawieszeniem a to i tak jeszcze nie koniec :>] Nie narzekaj Konrad, słyszałem, że Ty przecież kochasz Churchille... Jak silne są te sprężyny? Da się zrobić ich ugięcie bez problemu czy trzeba kleić żeby zostały w ugiętej pozycji? Dosyć silne, klejenie niezbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2014 Lufa mu klapła. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 A Konrad ty przewidujesz coś skończyć w tym roku?? bo jak na razie to masz tylko frekwencje rozgrzebanych modeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Jak silne są te sprężyny? Da się zrobić ich ugięcie bez problemu czy trzeba kleić żeby zostały w ugiętej pozycji? Dosyć silne, klejenie niezbędne. Dociążyć go, np. workiem ziemniaków i się ugną . Fajny "potforek" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2014 A Konrad ty przewidujesz coś skończyć w tym roku?? bo jak na razie to masz tylko frekwencje rozgrzebanych modeli... bynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 A Konrad ty przewidujesz coś skończyć w tym roku?? bo jak na razie to masz tylko frekwencje rozgrzebanych modeli... bynajmniej No to bardzo mnie to cieszy bo ostatnimi czasy zauważyłem że masz strasznie dużo nowych projektów a praktycznie nic skończonego... no nie licząc renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Kibicuję Swoją drogą, to sylwetka tego potworka jest wręcz urzekająca Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2014 A Konrad ty przewidujesz coś skończyć w tym roku?? bo jak na razie to masz tylko frekwencje rozgrzebanych modeli... bynajmniej No to bardzo mnie to cieszy bo ostatnimi czasy zauważyłem że masz strasznie dużo nowych projektów a praktycznie nic skończonego... no nie licząc renault Tylko T-35, 251/7, Staghound no i Churchill. A Renault już nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Lutego 2014 Autor Share Napisano 3 Lutego 2014 Pozostało około 20 elementów drobnicy. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Ja mam pytanie dręczące mnie przy tego typu konstrukcjach. Jak będziesz montował gąsienice? Masz górę ściąganą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Ja mam pytanie dręczące mnie przy tego typu konstrukcjach. Jak będziesz montował gąsienice? Masz górę ściąganą? Będą ogniwka. Co za problem je tam wsunąć tym bardziej, że koła są ruchome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Oj wierz mi ze takie latwe nie jest Ja przy Leopardzie tez mam ruchome gąski, ale mimo wszystko fartuchy zamontuje na końcu bo bylby problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 Dodałem troche bambetli. Dojdzie jeszcze wiadro RB i liny Eureki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lutego 2014 Share Napisano 8 Lutego 2014 Ciekawie wygląda z tymi gratki. Kiedy malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi