Solo Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2014 No i gotowe. Skończone. Jutro zrobię ostateczną "inwentaryzację" i na jej podstawie pewnie jakieś drobne poprawki trzeba będzie zrobić. Ale model jest ukończony. Fajna to była praca, bo Meng zrobił piękny model, znakomicie spasowany, poza małymi wyjątkami. Praca nad czymś takim to przyjemność. Serdecznie dziękuję wszystkim doradzającym w tym warsztacie, ze szczególnym uwzględnieniem Spitona i mcrecka1962. Dodatkowe podziękowania dla Cezarego za mnóstwo rad i dokumentacji. A tutaj Delata Dagger w promieniach zachodzącego nad nim Słońca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 No to czekam na galerie. A ja właśnie skończyłem dwa F-104. Tak, że zrobię Ci konkurencje ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Jak to? Kolejne dwa F-104 zrobiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Tak, zauważyłem to i jestem zaniepokojony, bo na żywo nie dostrzegłem tego. Gdy wrócę do domu to sprawdzę i ewentualnie będziemy operować pacjenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Model ukończony. Serdecznie dziękuję wszystkim za porady i wsparcie, szczególnie Spitonowi i mcrecowi1962 oraz Cezaremu. Bez Was byłoby trudniej. Robota przy tym modelu była czystą przyjemnością i myślę że sporo się przy tym modelu nauczyłem, ale tez widzę jak wiele jeszcze nauki przede mną. W każdym razie: te dwa miesiące to był czas świetnej zabawy i ciężkiej pracy. Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi