Przemo1CK Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Witam Jako jeden z wielu również dorwałem modele z "gazetki". Oczywiście ulubiony z wydanych to Panzer I, którego tutaj zaprezentują. Już wyczekuję na Panzer II I fotka na gąsce z oryginału: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Ostatnia fotka z ogniwem gąsienicy wymiata. Oczywiscie sam model też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 No i to jest przykład na to co można z tego zestawu wyciągnąć. Bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Świetna praca, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Piękności. Zaprawdę powiadam że ta jedyneczka twojego autorstwa jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Nie wiem czy ktoś zauważył są grzybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 eeee, muchomorki....nawet nie morisonki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Suuuper muchomory, czołg także tylko wino mi się skończyło i nie wiem co napisać więc idę po nową butelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 piękna praca, ogromny szacun....czym malowałeś kolor bazowy i wydech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 19 Lutego 2014 Autor Share Napisano 19 Lutego 2014 Dzięki Przyjemny model, to się zrobiło raz, dwa. Malowałem: Pactra A107 baza, rozjaśnienia A36 + A45. Wydechy to standardowo pigmenty na mokro - dark earth + light rust. Wydechy na mokro po mojemu tutaj: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Taki mały, ale urzeka, świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Sepeł, model prezentuje się jak seryjna produkcja modeli dla modelarzy, a nie krótka dla graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Świetny. Zachęca, żeby sobie takie coś zlepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Kawał dobrej roboty. A ogniwo dodaje wyjątkowego smaczku. Świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Bardzo udany szkrab, szkoda tylko, że tracisz siły na Niemca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi