Komor Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Jak dla mnie to patrząc po zdjęciach to trochę za mało dałeś tego błotka na błotnikach za kołami i mógłbyś jeszcze trochę więcej na opony go wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Witam Brudzenie bardzo fajne, tylko te kropki blota troche za duze na przedniej szybie. A tak po za tym szczeka opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Fajny jest, ale jak Kolega napisał: Jak dla mnie to patrząc po zdjęciach to trochę za mało dałeś tego błotka na błotnikach za kołami i mógłbyś jeszcze trochę więcej na opony go wrzucić tego błota powinno być tam więcej a zwłaszcza z tylu ( napęd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Bardzo fajny model, podobuje mnie się zwłaszcza, że trafia w moje gusta w 100%. Jeśli miałbym na siłę czegoś szukać to błoto na błotnikach i drzwiach za kołami powinno mieć bardziej systematyczny rysunek, żółte ciapy na przodzie są za duże i za grube, wygląda to trochę nienaturalnie (reflektory, atrapa chłodnicy, tablica rejestracyjna), ale to szczegóły, ogólnie bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Października 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 14 Października 2014 Witam Macie panowie sporo racji - na błocie na szczęście jeszcze nie ma położonego lakieru - więc teoretycznie mogę jeszcze elementy poprawiać. Na swoją obronę jednak chciałbym dodać, że samochód jest dosyć małych rozmiarów i oglądając go z odległości około metra plamki błota są już ok i nie widać, że są zbyt małe lub zbyt duże (prawdę mówiąc to ich prawie nie widać). Finalne błocenie odbędzie się na podstawce - wtedy będę mógł precyzyjnie dozować ilość weatheringu. Wszystko zależy od tego jak mi ona wyjdzie i gdzie umiejscowię moje pojazdy. Dzięki za komentarze :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Grudnia 2014 Witam Mercedes ukończony już jakiś czas temu, dopiero teraz udało mi się zrobić mu sesję - zapraszam więc do galerii. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi