Flachenty Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Jakiś czas temu wyprodukowałem sobie wołnę. Jako baza posłużyła Tamiya do tego część elementów wziąłem z konwersji CMK Kladivo a jako, że nikt wtedy nie robił gratów do Wołny to resztę musiałem sobie wystrugać Jak wyszło ? Oceńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Wyszło zacnie. Bardzo mnie się podoba. Betonowe płyty sam strugałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Merytorycznie nie mam pojęcia, modelarsko- wybitna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 Betonowe płyty sam strugałeś? Niestety tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 możesz napisać coś więcej nt tych płyt, jak je wykonałeś ? robota świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 W sumie to bardzo prosto. Wziąłem płatek styroduru grubości 2mm i rozrysowałem kształt płyt i otworów a potem skalpelem powycinałem otwory. Ot i cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Fajny tank ;) podstawka tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Bardzo ładny. Kolor to olive Drab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Klasyka . Dodaję do swojego archiwum - "Pacz i ucz sie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 19 Marca 2014 Autor Share Napisano 19 Marca 2014 Bardzo ładny. Kolor to olive Drab? Nie. Bazą jest lifecolor Russian Green, ale mocno cieniowany i filtrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi