Nugget Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Skończyłem to, trochę zawaliłem, bo pare dni przed Bytomiem ostro wziąłem się do roboty, ale kiedyś pierwszą dioramę trzeba było zrobić. Budynek od podstaw robiony, figurki miniart, gepard-italeri, krzaki - tez samoróba. Nie będę się za bardzo rozpisywał oto efekty. a tu znowu mi właz do środka wpadł, a ie nameczyłem z wyjęciem ostro Zapraszam do oceny, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Na początku pragnę Ci jeszcze raz pogratulować wyróżnienia zdobytego w Bytomiu! Bardzo ładna praca; faktura ścian budynku, jak i sam budynek zresztą, świetnie oddana, roślinność zwracająca uwagę... jak i całość pracy świetna. Miło oglądać takie scenki. Jeżeli miałbym coś napisać odnośnie ewentualnych zmian w przyszłych projektach to: prace na równym poziomie bez zostawiania ramki i trochę za ciemny jej kolor. Jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Widziałem na żywo i pozostaje jedynie pogratulować wyróżnienia. Całość pięknie się prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 bardzo przyjemna dioramka, fajnie wykonany budynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Piękna diorama Wiem nawet jakie to zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 19 Marca 2014 Autor Share Napisano 19 Marca 2014 Dzięki panowie, cieszę się, że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Też się przyłaczę do pochwał, bo praca bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 20 Marca 2014 Autor Share Napisano 20 Marca 2014 Dzięki, progres jaki u mnie głównie widze to figury. Jeszce raz dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 Bardzo ładna Dioramka, budynek moim zdaniem rewelacja, wygląda jak prawdziwy. Cała reszta też świetnie dokładnie wykonana. Świetnie dobrane kolory do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 21 Marca 2014 Autor Share Napisano 21 Marca 2014 Świetnie dobrane kolory do wszystkiego.OO dzięki wreszcie ktoś zauważył, że pracuję nad ujednoliceniem wszystkiego kolorystycznie, na dioramce, jest tylko kilka kolorów, i odcienie od nich, oczywiście nie można przesadzić, stonowanie takie lepiej się ogląda, i mimo wielu tutaj baboli to, to mnie ratuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 Budynek świetny, figurki też, gleba OK., ale następnym razem zwróć uwagę na dachówki: w każdym rzędzie co druga ma być odwrotnie, to tzw. układ mnich - mniszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Bardzo mi się podoba. Roślinność własnej roboty czy gotowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 Szkoda mi kasy an kupne, sam wykonuję, z tego co mam pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Jeszcze raz Ci gratuluje. Praca bardzo malarska. I świetna w każdym calu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 DZIĘKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Super:) poprostu bajka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi