czak45 Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Chciałem zawsze skleić taką charakterystyczną trójkę. Wyszło jak wyszło. Figurki bardzo dobre, ale mają jedną sporą wadę - są gumiakami :( I trochę zoomów komputerowych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Figurasy wybitne. Genialnie pomalowane. Wspaniale pomalowałeś elementy cieliste !!!! Mundury zresztą też. Praca bardzo dobra, choć kompozycja jak na Ciebie dosyć prosta. Przyzwyczaiłeś mnie do kompozycji bardziej wyrafinowanych i świetnie skonstruowanych. Ta jest banalna. Co nie znaczy, ze zła. Detale czołgu (malarskie detale) jak zwykle wspaniałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 21 Marca 2014 Autor Share Napisano 21 Marca 2014 Twarze w końcu ubrudzone-opalone. Kompozycja fakt taka sobie - chciałem uzyskać fajny efekt rozjechanej trawy przez jadące czołgi. Ale przyznaje się że wyszło to średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Trzeba było zrobić więcej podstawki. To efekt zadeptanej przez gąsienice trawy byłby lepiej widoczny. Ja ciągle nie mogę się napatrzeć na twarze i ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Czarek, świetna praca. Jakbym nie wiedział ze pracujesz w 1/72 to bym pomyślał że to 1/35. Już z niecierpliwością czekam na kolejny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 21 Marca 2014 Autor Share Napisano 21 Marca 2014 Jak to mawiał pewien wróżbita z EZO TV "dziękuje za uznanie..." ;) A co tam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Trzecie od góry kolorowe powala jak i całość jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Jak zwykle pięknie, twoja specjalizacja w 1:72 widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 ja też jestem pełen uznania. Pierwsze wrażenie po zdjęciach, że to 1:35 (!). Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 SUPER! Wreszcie załoga pogoniła wariata z młotkiem, duży plus za brak masy obić. Jest tylko kilka mało realnych obić farby np. na osłonie wieży, uchwytach do jej mocowania (z góry i tyłu??). ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 trzymasz poziom Czarek, jak zawsze pokazałeś kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Godne uwagi, jest również wykonanie podstawki, a dokładnie traw. Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Pierwsza fotka (fotomontaż) wygląda jak prawdziwa z epoki, w ogóle model wygląda jak 1:35 super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Zawsze dobrze ogląda się Twoje prace. Cóż tym razem też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi