Flachenty Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Dokładnie taki jest plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 taką miałem też nadzieję a z jakiego to materiału wykonałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Płyta karton-gips tyle, że już bez kartonu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Rowy zalepione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Dla porządku, pas startowy w Bagram: ...i w "gazowni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Masz rację, ale tylko pas startowy tak wygląda, cała reszta wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Płyty są chyba lekko za małe. Te z Bagram na oko wyglądają na 3x4 m lub 3x3 m. Z tego zdjęcia da się oszacować ich wymiar: Płyty są wylewane bardzo starannie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Z bliska: i z bardzo bliska: żebyśmy się dobrze zrozumieli. Nie robię Ci zarzutów. Po prostu wolna dyskusja na temat. Zrobiłeś atomowy model, a "cała reszta to betka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Masz rację. Tak na oko to jakieś pół metra za małe i rowy za duże, ale to tylko podstawka na szybko. Może później zrobię inną, na razie totalny brak czasu i ta będzie musiała wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 6 Września 2014 Autor Share Napisano 6 Września 2014 Dzięki za solidnego kopa w dupę i za fajne foty W związku z tym nie mogłem tego zostawić obojętnie i kosztem snu wprowadziłem "drobne" poprawki Mam nadzieję, że teraz jest lepiej. Jeszcze zostało trochę do dopieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 AAAle kawał blatu .....fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Mam nadzieję, że teraz jest lepiej. Jeszcze zostało trochę do dopieszczenia.[/img] Zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Podstawka, tak jak i model wygląda rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Oto Szanowni Koledzy siła sugestii. Chłop spać nie poszedł a zrobił... świetny efekt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 Fajnie, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Przepraszam,że tak na marginesie zapytam-A CZY GALERIA TO JAKAŚ BĘDZIE PROSZĘ PANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Jak już zrobię to pewnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Aaaaaaaaa......to się coś jeszcze majstruje? .,,,więc czekam-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 cco się kolega nie chwali sukcesem w Łasku? :-) Gratulację, piękna krówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Tam zaraz się chwalić fajnie, że się spodobał Ale sądząc po ilości czasu jaki mu poświęciła komisja sędziowska to chyba wzbudzał jakieś kontrowersje ( tak mi się wydaje. W sumie szkoda, że nie mogłem posłuchać ) Tyle udało się przywieźć (w tym za M-ATV) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 17 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 17 Września 2014 Super rezultat! Gratuluje!!! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Piękny! Obym dożył tamiyowskiego w 48 : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Piękny! Obym dożył tamiyowskiego w 48 : ) czy to tylko takie twoje życzenie...czy może coś z planów owej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Moje pobozne zyczenie-ja jestem taki skladacz, co tylko bezszparową tamiye posklada tak, ze wyglada to w przyblizeniu jak model ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi