Flachenty Napisano 12 Lipca 2014 Autor Share Napisano 12 Lipca 2014 Bez przesady z tym warsztatem a tym bardziej z czasem Braki są i w jednym i drugim . Dorobiłem jeszcze trochę tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 No fajnie...fajnie...zawsze coś do przodu-ja też zazdroszczę czasu na hobby .........normalnie mam masakrę z tym moim modelem,ciągle coś innego jest do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 14 Lipca 2014 Autor Share Napisano 14 Lipca 2014 Kontynuując, dziś zacząłem dłubać drugą stronę i nie mogłem się powstrzymać żeby nie przymierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Toż to cud, miód i orzeszki Podziwiam i trzymam kciuki (wszystkie cztery jak na naczelnego przystało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 17 Lipca 2014 Autor Share Napisano 17 Lipca 2014 c.d. dziś troszkę podgoniłem, na początek dorobiłem fotele na lewej burcie potem wreszcie mogłem zamknąć kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Ujdzie, pracuj dalej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Lipca 2014 Share Napisano 18 Lipca 2014 fajna sprawa...idziesz jak burza ......miałeś jakiś kłopot przy łączeniu połówek?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 18 Lipca 2014 Autor Share Napisano 18 Lipca 2014 Generalnie jest całkiem nieźle z wyjątkiem części nad kabiną pilotów. Tam trzeba sporo pasować i dociągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 18 Lipca 2014 Autor Share Napisano 18 Lipca 2014 c.d. zaczynamy przeróbki w kadłubie po dopasowywaniu belki ogonowej i szlifowaniu pora na odtworzenie nitów i rzut całościowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Lipca 2014 Share Napisano 19 Lipca 2014 Jeśli chodzi o tą folie samoprzylepną do kominków.....to sa różne grubości?...i gdzie ją kupię?........i fajna bryła ci się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 19 Lipca 2014 Autor Share Napisano 19 Lipca 2014 Ja biorę najcieńszą z możliwych do 120 stopni. Inne są dla mnie za grube. A kupić możesz w budowlanych sklepach choć ja swoją kupiłem w lidlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Lipca 2014 Share Napisano 19 Lipca 2014 super dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 19 Lipca 2014 Autor Share Napisano 19 Lipca 2014 Dalsza zabawa belką i zabawa w malowanie farbami Bilmodel. Muszę przyznać, że zabawa czadowa. Można malować na raty a dzięki cieniutkim warstwom jest pełna kontrola nad cieniowaniem. W razie pytań "dlaczego malowanie teraz" odpowiadam, że model ma przedstawiać mocno ściurane 6109 w końcowym okresie służby w Afganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Lipca 2014 Share Napisano 19 Lipca 2014 EEEE....No zazdroszczę ci normalnie etapu budowy...a kolorek fajniuchnie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 Lecimy dalej z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 No no dołeś do pieca nie ma co ŚLICZNIUSI KUR...KA WODNA Gratuluje postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Najfajniejszy etap budowy się zaczyna. Będziesz dorabiał zabrudzenia od piachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Świetna robota malarska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Coś czuję,że jak go jeszcze sponiewierasz pustynnym brudem,to będzie niezła jazda.....fajny ten zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 Zrobiłem pierwszą własną kalkomanię (co prawda tylko numer ale zawsze) i położyłem kilka innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Robi na prawdę spore wrażenie eh... ,mogłem Cię nie namawiać na wiatraki ... cudnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 21 Lipca 2014 Super kolor dokręciłeś! Bardzo mi się podoba! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Musze przyznać ze rzadko odwiedzam Twój warsztat . Po prostu później mam więcej frajdy z czytania i oglądania . Totalny opad szczeny zaliczyłem ( jak zwykle zresztą) po obejrzeniu tej części ( serialu ). Piękny model powstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Lipca 2014 Autor Share Napisano 22 Lipca 2014 Dziś tylko parę drobiazgów Coś dla Mitrandira mianowicie lampeczka A propo brudu to już zaczyna płowieć jak również psuć ;) i zużywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 No leweracja he he a kiedy masz zamiar kabinę pilotów robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi