Mikele Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Z tym zabrudzeniem od piachu to bardziej takie coś miałem na myśli: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Prawdopodobnie autor dopiero przymierza się do prawdziwego piaskowania ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 A czym robisz brud i jak siada na powłokę tej farby...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 Powoli do przodu Trochę antenek dorobiony naprawiany panel i trochę napisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Cóż, powiem tyle... Panowie i Panie, miałem zaszczyt mieć to "maleństwo" w rękach (w jednym ręku - strasznie krzyczał, Flachenty oczywiście ) CUD, MIÓD I ORZESZKI zdjęcia nawet w połowie nie oddają urody tej maszyny kiedyś było takie określenie na pracę mistrzowską, zakańczającą okres czeladniczy i wyzwalającej na tytuł mistrza. Był to "majstersztyk" i tym mianem z powodzeniem mogę określić tę pracę Flachenty, łopat twych czyścić jam nie godzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Lipca 2014 Autor Share Napisano 27 Lipca 2014 Przesadzasz Grzesiu Ale trzeba działać dalej. Jako ,że muszę podorabiać trochę różności na spodzie kadłuba to musiałem dorobić golenie podwozia żeby miał na czym stać. a jak już stanął to trzeba było domalować resztę kadłuba (za to uwielbiam farby Bilmodel, że można malować na raty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Taaaa... i kto tu przesadza Jak to mawiał pewien mędrzec Sedes z Ebonitu - czas zacząć kończyć Do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 28 Lipca 2014 Ekstra kolor wychodzi! Bardzo, bardzo mi się podoba Twoje praca! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Kapitalny model i ta zieleń świetna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Lipca 2014 Autor Share Napisano 28 Lipca 2014 Tak na prawdę w oryginale jest bardziej zielony i mniej wpada w żółty niż na fotkach. Dziś co prawda niedużo ale bardziej artystycznie Malowane z ręki (oprócz białego). Idealnie nie wyszło ale mi się nawet trochę podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Ładne oczy masz, komu... normalnie mógłbyś makijażystką zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 A ciekaw byłem jak załatwisz temat oczek....i fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 6105 do zestawu ładnie by się uśmiechał ;) Swoją drogą, ślizgnęło Ci się Flachenty z tym maskowaniem białego koloru zwykłą taśmą. Czarna obwódka zamaskowała nierówności. Do maskowania krzywych linii lepiej albo kupić cienką (0.7mm) taśmę albo niebieską elastyczną taśmę maskującą 3M. Robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 30 Lipca 2014 Autor Share Napisano 30 Lipca 2014 Dziś zrobiłem kółeczka Jest to zestaw żywiczny czeskiego Prifimodellera (swoją drogą całkiem fajny ) I zacząłem próbować brudzenia To dopiero początek brudzenia, w oryginale jest mocno zmęczony życiem Na fotce już po myciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek_94 Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 6105 do zestawu ładnie by się uśmiechał ;) 6111 też ;) http://www.airplane-pictures.net/photo/426979/6111-poland-army-mil-mi-17-1v/ a sam model zacny, szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Choooooroba...w jakim zakładzie te opony ci założyli...aaale bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 30 Lipca 2014 Autor Share Napisano 30 Lipca 2014 Wpadłem do wulkanizatora na rogu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Modelworkowa masakra aerografem i pigmentem mechanicznym. Poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 31 Lipca 2014 Autor Share Napisano 31 Lipca 2014 A i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Mało... stanowczo za mało :( Brudu rzecz jasna a kółeczka zajebiaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 31 Lipca 2014 Autor Share Napisano 31 Lipca 2014 c.d. Pokrywy silnika będą zamknięte (ładniej wtedy wygląda ) no i ciąg dalszy zabawy z brudzeniem a brudzenie mniej więcej tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Precz paskudo z forum........nowy model a już taki brudny-kto to widział panie.....nie lepiej na biało farbkami przemalować w jakieś kwiatuszki?.......aaaale nie zrozum mnie żle to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 O perfekcyjna pani domu się ujawniła ...tak Flachęty, popieram Sławka w kwiatuszki byłby ładniejszy a poza tym więcej czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Na biało !? A fuj ! To już lepiej na różowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Pięknie to wygląda. Ale szachownica według mnie jest za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi