Focus Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Impet warsztatu wytraciłem na tym podwoziu. Trochę zrobiłem washa. Nie wiem kiedy go skończe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2014 lajkować hejtować nie pozostawać obojętnym bo chcę wkońcu zrobić galerię tego stwora. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Bardzo atrakcyjnie wygląda. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Nie zaszkodzi poprawić wash na kalkomaniach, żeby nie było znaczących różnic między powierzchniami lakierowanymi a kalkami, ale poza tym nie ma się czego czepić. Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Ładnie wygląda. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Lipca 2014 Bardzo fajnie wyszedł - zdjęcia dużo lepsze! Byle tak dalej! :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 14 Lipca 2014 Autor Share Napisano 14 Lipca 2014 Bardzo fajnie wyszedł - zdjęcia dużo lepsze! Byle tak dalej! :-) pozdrawiam Christian Dzięki za dobre słowo, które sobie szczególnie cenie widząc Twój warsztat BTRa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi