Piotr D. Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Cześć wszystkim Takiego oto latacza sobie skleciłem. Model jak to Roden, trochę trzeba było podziałać glancpapierem i przeorać linie podziału "blach". Pod dwoma względami był to mój pierwszy raz: - nigdy wcześniej nie malowałem na modelu faktury sklejki, - pierwszy raz udało mi się w miarę dobrze zrobić naciągi w tak małym samolocie. Jak to wyszło, pozostawiam Waszej ocenie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 POPROSTU-PIĘKNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Bardzo mi się podoba! Fajna subtelna sklejka - super. Płótno i naciągi również! Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Brawo. Dobra robota! Został co prawda jakiś paproch na śmigle, ale to pryszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Bardzo ładny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Super. Bardzo realistyczne malowanie. Gratuluje udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUMCAJS Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Bardzo ładnie wyszedł Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Duża klasa. Bardzo fajna sklejka i płótno. Bez fajerwerków, ale dzięki temu bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi