kzugaj Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 No to moze w tym roku bedzie nas wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 A ja już będę w piątek ustawiać dla niektórych z was stoły. Pewno z Greif trafię się gdzieś z rańca, ale w okolicach 12 w sobotę przy stole Mastera będę się bujać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Października 2017 Super Moderator Share Napisano 22 Października 2017 No ja jak to ja :P będę tu i tam, w tym roku remanent sporo do opylenia wystawiam może się ktoś skusi na małe co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Wyslij mi liste moze cos od ciebie wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Ciekawe czy Krzysiu (meser262) zaszczyci nas swoja obecnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 A są jakieś słuchy że się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Krzysiek wybieram się wybieram - lecz dotychczas tak było że - "zawsze jest coś ważniejszego". Tak tak - wiem - co może być ważniejszego od modelarstwa? Jak widać "spoko" coś się znajdzie - NIESTETY. Więc może tym razem ? No nie zapeszać! Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 31 Października 2017 Super Moderator Share Napisano 31 Października 2017 no proszę,@meser to na jakieś pifko musowo idziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Meser jak nie masz transportu to zara cos zorganizujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 no proszę,@meser to na jakieś pifko musowo idziem Tylko nie beze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Ej Krzychu a co ty taki na nie? To chyba przez ta wodke z zeszlego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Nie no ja właśnie piszę żeby się beze mnie nie ważyli wybrać. Pójdziemy ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 31 Października 2017 Super Moderator Share Napisano 31 Października 2017 pójdziem a potem niech nas niosą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Tak jak tubylców z sekcji dla obcokrajowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Mam pytanko czy jest jakikolwiek problem z parkowaniem samochodu przed targami w Telford? Może trzeba wykupić wcześniej miejsce ? Albo przyjechać wcześniej ? Proszę o informacje bo nie wiem o której rano w sobotę wyjechać z hotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 6 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 6 Listopada 2017 Na ogół nie ma miejsca, najlepiej na przeciwko parking piętrowy a jak nie za daleko to taryfa. Pod hala zawsze klopot ewentualnie jak wczesnie sie wybierasz to pod lodowiskiem, pod górę zaraz za światłami przed hala w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Dzięki. To chyba jednak taryfa bo nie bardzo mi się chce iść około godziny z hotelu do hali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Czy z Birmingham wybiera sie ktos jeszcze? Mozna zawsze zabrac sie na jedno auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 9 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 9 Listopada 2017 Dla chętnych zabieram ze sobą kilka moich okazów jakie uzbierałem od jakiegoś czasu, są to modele o których kiedyś można było tylko pomażyć a mnie udało się od jakiegoś czasu nabyć kilka ciekawych "wynalazków". Z takich ciekawostek np Camel Revell`a wydanie z 1963r (oryginalne pudełko i ramki w foli) oraz kilka innych ;) Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2017 Share Napisano 9 Listopada 2017 Do soboty Tomek, daj znać jak będziesz już na hali. Tylko dzwoń do bólu, aż odbiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 9 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 9 Listopada 2017 Ok może już będę w piątek ale to tak 50/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Listopada 2017 Share Napisano 11 Listopada 2017 Telford, raj modelarski. W tym roku zabrakło takich sprzedawców jak Friulmodel czy Def Model. Ale trudno, nie zawsze świeci słońce. Trochę się zakupów nazbierało, ale w zasadzie to koniec. Jutro tylko zwiedzanie. Dragon 6624 Dragon 6620 Bronco 35092 Tamiya 35154 Thunder Model 35200 I coś do niego na pakę. Tamiya 35300 Airfix A08017 Tamiya 61046 Tamiya 61070 Trumpeter 05311 A do niego zestaw luf artylerii głównej i średniej, super wykonane Boforsy (żywica, blaszki i lufy) oraz Oerlikony (full metal) - wszystko od Master Model. Do tego wszystkiego trochę żywicy Live Resin, kalek i innych drobnych pierdółek. Przy okazji spotkanie z kilkoma znajomymi i parę ciekawych atrakcji. I generalnie imprezę zaliczam do udanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Ja jestem również zadowolony... zarówno z samej imprezy jak również z poznania kilku nowych znajomych Doszło mi 11 nowych modeli oraz parę narzędziowych pierdółek Jedno co było nie fajne to droga powrotna jechałem ponad 6 godzin zamiast 3 z kawałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 Kolejna pozytywna impreza, szkoda ze w tym roku mniej ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 18 Listopada 2017 Share Napisano 18 Listopada 2017 Szanowni! Jest taka sytuacja: za kilka miesięcy najprawdopodobniej wyprowadzę się z Wyspy na całkiem inny Kontynent. W związku z czym, z głębokim żalem, jestem zmuszony upłynnić moją kolekcję pudełek (oczywiście z zawartością). Zebrało się tego ponad 30 sztuk nieruszonych, kilka kolejnych ledwie dotkniętych i kilka w różnych stopniach zaawansowania (ulubieńców zabieram ze sobą). Wszystkiego po trochu; pojazdy, letadła i łódki. Do tego całkiem niezła przygarść przeróżnych dodatków. Szczegółową listę mogę zamieścić w tygodniu, bo do wtorku jestem okrutnie zarobiony. Oczywiście , jeśli będą zainteresowani Z warsztatu też będzie sporo do opchnięcia, przede wszystkim kompresor. Polecam również zaginarkę made by Grzesiek W. (największy model - prawie nieużywana). Mojego Infinity raczej nie sprzedam, no chyba, że ktoś zaproponuje rozsądną cenę. Nie ukrywam, że liczy się dla mnie każdy ekstra grosz. Aha, mam też kilka ciekawych (oraz kilkadziesiąt nieciekawych :p) książek, na przykład: Strasznie grubaśna, stan jak nówka. Osobiście przytachałem z Polski, zajęła mi z 1/3 walizki kabinowej. Naprawdę będę płakał, jak będę sprzedawał Zainteresowanych proszę o krótki sygnał. Czuwaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi