sotter Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Projektów mam tyle rozbabranych, że niedługo sam się w nich pogubię Z ciekawości nabyłem taki dziwny zestaw w skali 1:2400. Generalnie wszystko malusieńkie i wymaga choćby podstawowych zmian, np, pozbycie się podtrawień na pokładzie. Model blaszany. \ Przy tej wielkości malowanie będzie wyzwaniem. W samolocikach pokombinuję z podwoziem i śmigłami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 mniejszych nie było? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotter Posted June 10, 2014 Author Share Posted June 10, 2014 Nie w 350 pozamiatane, w 700 wstyd się wychylić, trzeba iść dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurayahip Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 To już jest mikrobiologia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Ja pie... ale to małe... Ciekawy projekt, będę patrzył co z tego wyjdzie Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Mam nadzieje, że w zestawie dodali mikroskop... Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhayader Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 w 350 pozamiatane, w 700 wstyd się wychylić,W 700-setce to sam się zastanawiam, z czym ja do ludzi, ale w 350-tce to jeszcze jest sporo miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotter Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 w 350 pozamiatane, w 700 wstyd się wychylić,W 700-setce to sam się zastanawiam, z czym ja do ludzi, ale w 350-tce to jeszcze jest sporo miejsca Hehehe, pisząc o 350 to Ciebie miałem na myśli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 ha a teraz jak to pomalować aby nie zalać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Nie wiem jak zareagować.. Fajny ,-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganjavir Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Jak to cenowo wyszło? Podoba mi się okrutnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotter Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 Nie wiem jak zareagować.. Fajny ,-)) Dziwne co nie? Tak dziwne ze sie nie mogłem powstrzymać przed zakupem. Jak to cenowo wyszło? Podoba mi się okrutnie Cenowo jakieś 50 USD bo trafiłem free shipping. Za to po raz pierwszy przesyłka szła 3 miesiące. Do tego stopnia sie sfrustrowałem ze w międzyczasie zakupiłem od innego sprzedawcy ten sam zestaw. Mam wiec 2 i jeden chętnie odsprzedam. 150 zł jakby co. ha a teraz jak to pomalować aby nie zalać A jak wymalować oznaczenia pokładu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan1965 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 A jak wymalować oznaczenia pokładu? Jakbyś dobrze pogadał to kolega Blacman wytrawi ci maski do malowania i nie tylko pokładu ale i oznaczenia samolotów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Z ciekawości nabyłem taki dziwny zestaw w skali 1:2400. - oj ,kolega za długo na słoneczku przebywał ... Ja to bym sobie w łeb .... Ale to nic , zimne na ochłode.... i do boju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 ... maski do pokładu to pewnie da się zrobić. Natomiast do samolotów - hmm - nie wiem czy nie lepiej wytrawić samoloty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan1965 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 ...maski do pokładu to pewnie da się zrobić. Natomiast do samolotów - hmm - nie wiem czy nie lepiej wytrawić samoloty... Wiedziałem że dla ciebie nie ma rzeczy niemożliwych. Moja propozycja zmień swój podpis pod postem na: "Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki a na cuda trzeba trochę poczekać." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltan1 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Dopiero teraz zdałem sobie sprawę jak wielka może być 1 groszówka Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts