sotter Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Projektów mam tyle rozbabranych, że niedługo sam się w nich pogubię Z ciekawości nabyłem taki dziwny zestaw w skali 1:2400. Generalnie wszystko malusieńkie i wymaga choćby podstawowych zmian, np, pozbycie się podtrawień na pokładzie. Model blaszany. \ Przy tej wielkości malowanie będzie wyzwaniem. W samolocikach pokombinuję z podwoziem i śmigłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 mniejszych nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2014 Nie w 350 pozamiatane, w 700 wstyd się wychylić, trzeba iść dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 To już jest mikrobiologia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Ja pie... ale to małe... Ciekawy projekt, będę patrzył co z tego wyjdzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Mam nadzieje, że w zestawie dodali mikroskop... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 w 350 pozamiatane, w 700 wstyd się wychylić,W 700-setce to sam się zastanawiam, z czym ja do ludzi, ale w 350-tce to jeszcze jest sporo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2014 w 350 pozamiatane, w 700 wstyd się wychylić,W 700-setce to sam się zastanawiam, z czym ja do ludzi, ale w 350-tce to jeszcze jest sporo miejsca Hehehe, pisząc o 350 to Ciebie miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 ha a teraz jak to pomalować aby nie zalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Nie wiem jak zareagować.. Fajny ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Jak to cenowo wyszło? Podoba mi się okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2014 Nie wiem jak zareagować.. Fajny ,-)) Dziwne co nie? Tak dziwne ze sie nie mogłem powstrzymać przed zakupem. Jak to cenowo wyszło? Podoba mi się okrutnie Cenowo jakieś 50 USD bo trafiłem free shipping. Za to po raz pierwszy przesyłka szła 3 miesiące. Do tego stopnia sie sfrustrowałem ze w międzyczasie zakupiłem od innego sprzedawcy ten sam zestaw. Mam wiec 2 i jeden chętnie odsprzedam. 150 zł jakby co. ha a teraz jak to pomalować aby nie zalać A jak wymalować oznaczenia pokładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 A jak wymalować oznaczenia pokładu? Jakbyś dobrze pogadał to kolega Blacman wytrawi ci maski do malowania i nie tylko pokładu ale i oznaczenia samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Z ciekawości nabyłem taki dziwny zestaw w skali 1:2400. - oj ,kolega za długo na słoneczku przebywał ... Ja to bym sobie w łeb .... Ale to nic , zimne na ochłode.... i do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 ... maski do pokładu to pewnie da się zrobić. Natomiast do samolotów - hmm - nie wiem czy nie lepiej wytrawić samoloty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 ...maski do pokładu to pewnie da się zrobić. Natomiast do samolotów - hmm - nie wiem czy nie lepiej wytrawić samoloty... Wiedziałem że dla ciebie nie ma rzeczy niemożliwych. Moja propozycja zmień swój podpis pod postem na: "Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki a na cuda trzeba trochę poczekać." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Dopiero teraz zdałem sobie sprawę jak wielka może być 1 groszówka Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi