Stojkovic Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Konrad porównaj sobie: http://chrisjerrettminatures.blogspot.com/p/blog-page_4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Tak wiem że tam jest jaśniej ale zastosowana metoda jest inna tam jest oświetlenie zenitalnw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Domalowałem parę detali i położyłem filtr: Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Coraz bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Model dostał M2, antenki oraz kalki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Ciekawie to wygląda ale modulacja jest prawie nie widoczna. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Na model naniosłem washa, a następnie trochę zacieków oraz okopcenia: Nie jestem pewien czy przejść teraz już do brudzenia pigmentami czy jeszcze coś zrobić przed nimi? czekam na wasze sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Efekt na tą chwilę bardzo mi się podoba mimo skromnego weatheringu. Może jedynie wydech jest za ciemny i wygląda jak czarna dziura. Nie wiem jak to wrażenie zmienić. Dałbym tylko kurz i tyle. Ale poczekaj na więcej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Wydech to mi tak aparat zrobił za krótkie naświetlanie było żeby było widać, szczegóły w rzeczywistości widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Kadłub trochę przybrudzony: Teraz czas na delikatniejsze kurzenie. Izraelczki jednak wciągają kolejny się na składzie zaczaił: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 To moze izraelska wersja humvee, czyli np http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=23232 Bardzo wdzięczny pojazd i efektownie można pobawić się z wnętrzem Albo http://s1249.photobucket.com/user/Kawa1973/media/M1113Memugan154_zps8e38b6fa.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Prawie całość już przybrudzona: Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Jak dla mnie niobeznanego z tematyką wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Dziś doszły do mnie gąski: Jak na razie po 50 ogniwkach mogę je tylko chwalić drut pasuje idealnie jedynie co to zdarzają się takie które mają zalane te otwory jednak bez problemu można to oczyścić. Mam jeszcze pytanie czy ktoś z was stosował ten specyfik: I jak się on sprawdza, jak działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Gąski skończone: Od jutra tygodniowa przerwa ze względu na mój wyjazd na obóz integracyjny z lo. Do zakończenia modelu zostało sypnąć trochę pigmentów na koła oraz dokonać małych poprawek najprawdopodobniej uda mi się go zabrać do łaska, gdzie będzie można go obejrzeć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 Model prawie gotowy dziś dokończyłem układ jezdny: Zapraszam do komentowania i wytykania błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 8 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 8 Września 2014 No wreszcie widać jakieś zróżnicowanie kolorystyczne! - dajesz dalej i będzie super! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Dajesz dalej? A po co przesadzać? Nie jest dobrze z tym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 8 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 8 Września 2014 Nie chodzi żeby przesadzić ale zrobić lepiej niż jest. Ot moja opinia. Poprzez dodanie ciemniejszego koloru model odżył, przedtem był dosyć płaski i bardzo monochromatyczny. Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 Jak dla mnie model jest ukończony wstawiam tu mini galerie do ocenienia pracy i ewentualnej poprawy błędów przed galerią: Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Krzywa krótka, biała antena. Zabierz ten karabin z pancerza. Bez sensu tam leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 10 Września 2014 Autor Share Napisano 10 Września 2014 Zapraszam do galerii: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=45301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi