krzysztof66 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Witam jako że jeszcze jestem na urlopie, postanowiłem skończyć kocurka którego jakiś czas temu rozbabrałem.Model to dragon 6303,zrobiony z pudła,przepraszam za dość słabe zdjęcie jutro wrzucę nowe.Zapraszam do oglądania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid9712 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Model wygląda ładnie, tak jak wyżej, zrób lepsze fotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof66 Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 Witam a więc tak jak obiecałem nowe zdjęcia,myślę że jest o wiele lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonion Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ładny stylizowany na 506. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Podoba się Daj mu trochę kurzu na gąsienice i układ jezdny... Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof66 Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 Bardzo podziękował ,że się podoba choć nie uniknąłem okrutnego babola,otóż położyłem kalki na sido potraktowałem je preparatem tamiyi MarkFit strong i wszystko było fajnie dopóki ich nie polakierowałem.Teraz dopiero widać jak okropnie świecą tylko 14-stki i co teraz zrobić z góry dzięki za podpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Preparat do kalkomanii i miękki pędzelek... Choć po polakierowaniu- jak piszesz, może być z tym problem. Można też delikatnie ponadcinać ostrym nożykem transparentne fragmenty kalkomanii... Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Wszystko zależy czym lakierowałeś ,jak jakiś akrylowy lakier problemu nie będzie,jak jakiś inny to nie wiem.Generalnie można nasączyć te miejsca płynami do kaleki i pędzlem(byle miękkim)po chwili wpacykować kalkę ,ewentualnie wacik ale to dla tych o mocnych nerwach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meser262 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Bardzo fajny. Daj mu trochę błota i kurzu lub śniegu i mrozu. A może podstawka - było by super! Pozdrawiam Krzysztof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts