krzysztof66 Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Witam jako że jeszcze jestem na urlopie, postanowiłem skończyć kocurka którego jakiś czas temu rozbabrałem.Model to dragon 6303,zrobiony z pudła,przepraszam za dość słabe zdjęcie jutro wrzucę nowe.Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Model wygląda ładnie, tak jak wyżej, zrób lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Share Napisano 31 Lipca 2014 Witam a więc tak jak obiecałem nowe zdjęcia,myślę że jest o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Ładny stylizowany na 506. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Podoba się Daj mu trochę kurzu na gąsienice i układ jezdny... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Bardzo podziękował ,że się podoba choć nie uniknąłem okrutnego babola,otóż położyłem kalki na sido potraktowałem je preparatem tamiyi MarkFit strong i wszystko było fajnie dopóki ich nie polakierowałem.Teraz dopiero widać jak okropnie świecą tylko 14-stki i co teraz zrobić z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Preparat do kalkomanii i miękki pędzelek... Choć po polakierowaniu- jak piszesz, może być z tym problem. Można też delikatnie ponadcinać ostrym nożykem transparentne fragmenty kalkomanii... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Wszystko zależy czym lakierowałeś ,jak jakiś akrylowy lakier problemu nie będzie,jak jakiś inny to nie wiem.Generalnie można nasączyć te miejsca płynami do kaleki i pędzlem(byle miękkim)po chwili wpacykować kalkę ,ewentualnie wacik ale to dla tych o mocnych nerwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Bardzo fajny. Daj mu trochę błota i kurzu lub śniegu i mrozu. A może podstawka - było by super! Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi