hiwis Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) "Kowadło" gotowe - niezrealizowane marzenie Adolfa w mojej interpretacji Kiedyś trafi na "cmentarną" podstawkę ale na razie mam tyle rozgrzebanych podstawek, że boję się zaczynać kolejną. W trakcie robienia fotek zgubił uchwyt do włazu kierowcy Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Można sie pomylić ,że to 35ka...Zajeb.sty jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 bardzo lubię twój styl. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Bardzo zacny,świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Paskudny jak nieszczęście, ale model BARDZO ładny. Faktycznie można pomylić skale. No i numer taktyczny 102 - "Rothaarig" + koniecznie odbite dłonie... Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Dzięki, cieszy mnie że się spodobał, Jeszcze pomyślę nad nazwą własną i odbitymi dloniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Ładnie pomalowany. Ciekawi mnie jakę on ma wymiary w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Elegancki. Az trudno uwierzyć że taka mała skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Świetny! Gdzie go kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Dzięki, dzięki. Ciekawi mnie jakę on ma wymiary w tej skali? Jak niewielki pojazd w "35" - prawie 13 cm długości, ok.6,5 szerokości i wysoki na ponad 5 cm Gdzie go kupiłeś? Dostałem w prezencie ale kupiony w mojehobby (pojawiły się ostatnio na chwilę ale dość szybko zniknęły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Bardzo ładny - Gratuluję !!! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Brakuje porównania z jednogroszówką dlatego wydaje się duży. Malowanie imponujące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Gratulacje pierwszej strony - świetna praca . Chciałbym tak umieć w 1:35 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Jeden z najlepiej wykonanych modeli czołgu w tej skali jakie widziałem. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Bardzo dziękuję za tak miłe opinie i niespodziewane wyróżnienie na stronie głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi