KAMIL90 Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Oto mój kolejny model który powstawał wraz z Geschutzwagenem , a mianowicie jest to Ersatz M10 od Dragona . Do modelu dołożyłem tylko fruile a tak reszta jest prosto z pudła , model malowany zestawem lifecor do modulacji oraz brudzony chemią Ak i Mig . Miałem nie przesadzać z brudzeniem ale to chyba silniejsze . Zdjęcia są ciemniejsze by oddać bardziej rzeczywisty kolor modelu . Jak zawsze wszelkie uwagi mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Mnie się podoba. Nie wiem jak innym - co powiecie Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Bardzo fajny model. Podoba mi się zróżnicowana powierzchnia, zacieki - to że nie jest jednolicie matowy. A brudzenie jak dla mnie w sam raz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Fajny modelik. Szczególnie podoba mi się błocenie układu jezdnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Tak przyłączam się do opinii że brudzenie układu jezdnego i pochodne bardzo fajne i realistyczne. Tylko tłumik trochę za czysty - chyba że nie strzelał? Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Cześć Fajny model! Podoba mi się bryła tego czołgu! Ładnie pobrudzone zawieszenie - szczególnie front mi się podoba - bardzo naturalnie (ale całość też niczego sobie :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Całość mi sie podoba, ale... Chyba hamulec wylotowy masz krzywo wklejony i nie wiem czy przypadkiem z obu stron szwu nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 gąsienice - tylny bieg na górze - jakoś lewituje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Dzięki za pozytywny odbiór mojego modelu , starałem się przy tym modelu zachować umiar z brudzeniem . Całość mi sie podoba, ale... Chyba hamulec wylotowy masz krzywo wklejony i nie wiem czy przypadkiem z obu stron szwu nie widać. Też to zauważyłem na zdjęciu i poprawiłem gąsienice - tylny bieg na górze - jakoś lewituje :( Może po prostu się uniosły do góry jak przestawiłem model przy robieniu zdjęci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Model podoba mi się, brudzenie ładnie wykonane (jeżeli tak można powiedzieć o brudzeniu ). Czego mi brakuje? Pokusiłbym się o modulację, jeżeli pasuje Ci malowanie CM, to czas zacząć i pewnikiem byś sobie poradził. Popracowałbym olejami jeszcze i kalki trochę tak potraktował, żeby nie były takie bieluśkie. To tyle mojego "ajabym", a czołgutek tak, czy tak fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi