smoker Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Tygrys prosto z pudła, dwa razy farbę zmywałem i już miał zostać na zawsze w kartonie ale coś mi spokoju nie dawał. W kolejce czeka jeszcze mid i initial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Cacany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Kolejny ładny kociak Merytorycznie niech specjaliści krytykują. Modelarsko i malarsko bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Podoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 To ja się przyczepię,cały utytłany a numery jak nowe. Pobrudź je trochę i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Ładny jest. Możesz coś na temat techniki budzenia napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Użyłem produkty ak ,africa dust effects i summer kursk earth pomieszane z pigmentami,to na pędzel i powietrzem z aerka, na to miejscami trochę pigmentów z pędzla strzepuję, ciemne plamy na kołach to damp earth rozcieńczony trochę white spiritem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 -świetny kocurek pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Numery się nie obijały i brudziły to raz, a dwa , zachlapany, koła ubłocone, a gąsienice jakby tylko przykurzone ? Więcej błotka zaschniętego w ogniwach. Poza tym ekstra. Mnie się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Witam. Tygrysek bardzo ładny. Świetne obicia. Całość prezentuje się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marb1208 Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Dla mnie bomba. Własnie zacząłem spawać późniejszą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AfroLapeno Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Bardzo podobają mi się spawy, narzędzia też wyglądają świetnie . W jaki sposób uzyskałeś zacieki z lewej strony wieży? (pod tymi hakami na stropie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Kilka rzeczy zepsutych, ale ogólnie model efektowny. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi