Solo Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 No tak, tu mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Kolejny Kociak fajnie popełniony...praktycznie mógłbym podusmować podobnie jak w Kociaku robionym przez Solo...ale jak Marcin tu dodał "niuanse" ...czyli linie podziału na nosie i usterzeniu poziomy których nie powinno być....na przyszłych kotach bym tez popracował nad szczeliną styku owiweki do kadłuba gdyż powinna być mniejwięcej jednakowej szerokości jak widać na jednym zdjęciu tylna sekcja szczeliny zdecydowanie mocniej sie wybija niż przednia cześć przylegająca...ale cóż sam model w wykonaniu czysto i poprawnie co do zestawu...stonowane brudzenie...podoba mi się...no i muszę się dopisać jesli chodzi o te zacieki przy mechanizacji skrzydła...mój pomysł byłby nastepujący...wykonać na zasadzie obrotu (jak cyrklem) odpowiednim kształcie i wyszczerbieniu brudną gąbkę...która powinna sopowiednio zarysować charakterystyczne zabrudzenie... Ogólnie gratulacje i fajnie że pokazał się kolejny Kociak...w dobrym wykonaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Z zaciekawieniem przeglądam Twoją galerię. Sam w tej chwili walczę z tym samym modelem. Bardzo udany model. Gratuluję. Koledzy pisali wcześniej o pewnych uwagach. Nie ukrywam że wyciągam z tego wnioski. Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Wielkie dzięki za każdą opinię! Z każdej można wyciągnąć rzeczowe wnioski. Miło mi, że wypowiedziało się tutaj kilka osób znanych z ich świetnych modeli. Ślady na skrzydłach uzpełnię na Lublin ;) Może też zrobię jakąś podstawke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 Model bardzo przyzwoity i bardzo się też podoba, świetna robota O szczegółach pisali koledzy więc nie będę pisał tego jeszcze raz. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 20 Października 2014 Autor Share Napisano 20 Października 2014 Wątek już przysechł, ale z przyjemnością pochwalę się nagrodą zdobytą na Lubelskich Spotkaniach Modelarskich, szczególnie dlatego, że ufundował ją IPMS Ukraina. Jeśli dobrze usłyszałem to zwycięski model został wybrany z pośród wszystkich biorących udział w wystawie. To mnie szczególnie cieszy, bo było z czego wybierać ;) Cieszy mnie również wyróżnienie w klasie, lecz nieco mniej bo konurencja ograniczała się do 3 modeli. Chciałbym raz jeszcze podziękować za wyróżnienie mojej pracy. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Gratulacje. I powiem szczerze, że na tym zdjęciu model wygląda przepięknie, dużo lepiej niż na zdjęciach robionych do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Mi się bardzo podoba ten stosunkowo nowy pomysł na nagrody. Zamiast medali takie cacka. Widziałem to też na jakimś polskim konkursie ostatnio, chyba w Łasku. Dostać taki "medal" to jest coś. Oczywiście gratulacje Model piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Gratuluję, widać drobne poprawki Tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 21 Października 2014 Autor Share Napisano 21 Października 2014 Dzięki Panowie! Poprawka tak na prawdę jedna. Ale warto było, z resztą dobrych rad należy słuchać ;) A taka nagroda nie dość, że ma wartość wygranej jako takiej to jeszcze użytkową. Jest bardzo solidna i tyka jak cholera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi