kubisz Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Ładnie Zwłaszcza klatka robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 9 Listopada 2014 Autor Share Napisano 9 Listopada 2014 Poszły pierwsze kolorki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 9 Listopada 2014 Autor Share Napisano 9 Listopada 2014 Pierwsze zdrapki za płoty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Bardzo mi się podoba to co robisz z tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 9 Listopada 2014 No i bardzo ładnie - cieszę się, że stosujesz ostre kolory - do tej pory miałeś mdłe kolorystycznie modele, czas na zmianę :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 10 Listopada 2014 Autor Share Napisano 10 Listopada 2014 Wracamy do tradycji, pociągnąłem go farbą bazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 10 Listopada 2014 Autor Share Napisano 10 Listopada 2014 Coś tam zmodulowałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 No ładnie to maleństwo poobrastało Czekam z niecierpliwością na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 14 Listopada 2014 Autor Share Napisano 14 Listopada 2014 Zaczołem go drapać, a z finałem to trochę się pewnie zejdzie bo czasu coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 14 Listopada 2014 Autor Share Napisano 14 Listopada 2014 Myślę, że to na tyle z obiciami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Świetnie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Dół wygląda atrakcyjnie. Jednak jak góra pozostanie taka jaka jest to chyba będzie to trochę dziwnie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Dziwnie, nie dziwnie. ale w rzeczywistości tak potrafią wyglądać te spychacze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Zielony filtr się przyda na górę, teraz wydaję się zbyt piaskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło123 Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 jak robiłeś obicia? Mam nadzieje, że też będę tak kiedyś umiał robić modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 To zdjęcie zmienia postać rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Z jednej strony bardzo elegancko wyszły Ci te zdrapki. Ale z drugiej nie jestem przekonany... Wydaje mi się, że lemiesz po bokach odrapałeś "odwrotnie" - farba zielonopiaskowa powinna być bardziej zmęczona bliżej przodu lemiesza. Poza tym brakuje mi pionowych i ukośnych zadrapań, teraz to tak trochę regularnie od poziomicy podrapane... Co by jednak nie pisać - zapowiada się fantastyczny model Bardzo dobre zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Naprawdę Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 17 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 17 Listopada 2014 Dużo pracy = dużo efektów :-) Ciśnij dalej, baza jest bardzo dobra, teraz tylko z wyczuciem i będzie jeden z lepszych! pozdrawiam i trzymam kciuki! Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 17 Listopada 2014 Autor Share Napisano 17 Listopada 2014 Dorobiłem drugą gąskę i doszło trochę kolorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Nie wiem czy zauważyłeś, ale glizdy masz dziurawe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 22 Listopada 2014 Autor Share Napisano 22 Listopada 2014 Zmalowałem sobie dziś gąski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 24 Listopada 2014 Autor Share Napisano 24 Listopada 2014 Czas powoli kończyc ten model powoli coraz bardziej mnie męczy. Trochę doszło teraz jeszce czas na jakieś kurzenie ew. lekkie błocenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Najlepszy jaki do tej pory pojawił się na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi