bazylms Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Chłopy chyba słabo twoje portfolio znają. Ja tam o efekt jestem spokojny. A jak możesz to zdradź no jak te trzonki zrobiłeś, bo sa naprawdę prima sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Dziękuję panowie za uznanie. Oczywiście kto chce może się wzorować i pytać Trzonki malowane poczciwym humbrolem Wood i zalakierowane akrylową satyną. Na to olejnym ciemnym brązem namalowane imitacje słojów a po przeschnięciu drapanie zaostrzoną wykałaczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Witam, czy wszystkie wersje Pz.Kpfw. III od MiniArta tzn jakość wyprasek są porównywalne z prezentowanym tutaj modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 11 Maja 2017 Autor Share Napisano 11 Maja 2017 czy wszystkie wersje Pz.Kpfw. III od MiniArta tzn jakość wyprasek są porównywalne z prezentowanym tutaj modelem? Raczej tak. Wszystkie maja wiele wspolnych czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 Rdza na błyszcząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Maja 2017 Share Napisano 17 Maja 2017 Pytam dla zasady, te opaski na tłumiku też trochę pordzewisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 Tak ale na pozniejszym etapie, przy pomocy wyrobow olejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 21 Maja 2017 Autor Share Napisano 21 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Jakie farbki do tych efektów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 21 Maja 2017 Autor Share Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Jakie farbki do tych efektów ? Vallejo 70822, 71057, 71001, 70995. Edytowane 21 Maja 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Dzięki. Fajnie by było, gdybyś robił zdjęcia od razu z farbkami których używasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 22 Maja 2017 Share Napisano 22 Maja 2017 Obicia i otarcia na wieży - wzorowe. Po prostu. Szczególnie podoba mi się ich logiczne i spójne rozłożenie, tam gdzie chwytały dłonie w rękawicach, tam gdzie opierał się bucior... no i umiar. Super. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 26 Maja 2017 Autor Share Napisano 26 Maja 2017 "Drapanie" skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Bardzo subtelne. Są rewelacyjne. Chciałbym tak umieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Piękna robota, ale strasznie żmudna. Chyba najmniej lubiany przez mnie etap malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Wygląda trochę jak chmara much i to co pozostawiły...takie "luźne" skojarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 27 Maja 2017 Autor Share Napisano 27 Maja 2017 Nastepnym razem uzyje chmary much, zaoszczedze pare ladnych godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 27 Maja 2017 Share Napisano 27 Maja 2017 Nastepnym razem uzyje chmary much, zaoszczedze pare ladnych godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 Hej, będziesz jeszcze kontynuował wątek? Chciałem podejrzeć jak się zabierzesz za weathering - aby trochę pościągać przy brudzeniu mojego Pzkfw IV C w panzergrey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 29 Października 2019 Autor Share Napisano 29 Października 2019 W dniu 27.10.2019 o 13:00, Dudzio napisał: Hej, będziesz jeszcze kontynuował wątek? Chciałem podejrzeć jak się zabierzesz za weathering - aby trochę pościągać przy brudzeniu mojego Pzkfw IV C w panzergrey. Wątek dalej nie był kontynuowany. Link do galerii: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi