MichalZ Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Witam,dawno nic nie wrzucałem ,także teraz Crusader przeciw lotniczy w barwach oczywiście Polskich a dokładniej "1. Pułk Artylerii Przeciwpancernej ,1 Dywizja Pancerna ,Francja 1944 ten pojazd pojawia się na zdjęciach np:. "W Acromie ". Kupiłem go już sklejonego ,od siebie dałem tylko zasobnik na wierze ,jako taki, mimo wszystko podszedłem luźno do tematu A tak on wygląda : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Pozycja celownika nie współgra z ustawieniem luf działek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 Tak ,to prawda,tak jak mówiłem ,to model z drugiej ręki , ja tylko dołożyłem element i wymalowałem , resztę pozostawiłem bez zmian , nie wszystko się dało naprawić.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Malowanie bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Malowanie i ślady eksploatacji SUPER ! Tylko te śnieżnobiałe oznaczenia trochę można przybrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 29 Września 2014 Bardzo ładne malowanie - faktycznie oznaczenia można by delikatnie wytarmosić bo bardzo świecą - ale może to wina ostrego światła. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 29 Września 2014 Autor Share Napisano 29 Września 2014 Witam,Dziękuje za pozytywne komentarze, rzeczywiście gwiazdy są zbyt białe,spowodowane jest to na świetleniem, wgl. w rzeczywistość model jest o ciut ciemniejszy, i tak jest również z resztą (przybrudzeniem, malowanie, itp:.) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Fajnie ci wyszedł. Duży plus za polskie barwy. Jaka to skala i z jaki producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 29 Września 2014 Autor Share Napisano 29 Września 2014 Skala 1:35 ,firma Italeri.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Ogólnie bardzo mi sié podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Pozycja celownika nie współgra z ustawieniem luf działek. W armacie plot celownik nigdy nie współgra z ustawieniem luf, chodzi o ustawienie kąta wyprzedzenia, wyjątek strzelanie do nieruchomych celów naziemnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 No tutaj bym sie sprzeczal. do poprawek sluza pierscienie. A tutaj nie wspolgra kat podniesienia wiec wg. twojej teorii tylko do strzelania do samolotu ktory zbliza sie (lub oddala) w osi strzalu, a co ze strzelaniem kolizyjnym- poprzecznym do osi lotu? Poza tym trajektoria pocisku jest zakrzywiona w dol a nie do gory a celownik mierzy wyzej niz os lufy. Poza tym model zaje...fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 W nastawach manualnych wprowadza się wszystko, prędkość celu, kurs, odległość, kąt np. samolot nurkuje lub się wznosi. Wiem bo to robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Nie sprzeczam sie wtedy z wiedza praktyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Pozytywny odbiór, Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi