matejson Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Witam , Tym razem coś ruskiego. Gaz to model firmy ACE a działo UM(ex skif). Budowa trwała dosyć długo, ale ja nie lubie się śpieszyć :P Skala oczywiście 1/72. Link do warsztatu. viewtopic.php?t=1599&start=0 Zapraszam do oceny : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Naprawdę wielce podziwiam efekty jakie osiągasz w tej skali! Wrzucałeś może któryś ze swych mikro-modeli na http://www.braillescalecomp.com/ na comiesięczny konkursik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 25 Października 2007 Autor Share Napisano 25 Października 2007 Dziękuje bardzo za uznanie Co do konkursu to tak, biore udział w październikowej serii z tym modelem: http://www.braillescalecomp.com/showgallery.html?publickey=e8d5f719f25d43c6baa3eb9498784ffd To jeszcze takie zdjęcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Świetne modele! Ja się do tej skali nie nadaję A trawka z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 25 Października 2007 Autor Share Napisano 25 Października 2007 Elektrostatyczna kolejkowa, malowana aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 ŁoŁ to to takie malutkie Bardzo fajna dioramka, więcej takich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 No ładny gaaaaaz! a figurasy skąd wytrzasnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Jestem pod wrażeniem Gratuluję! Co do uwag: szkoda, ze Gaz nie ma kierowcy, co prawda ten żołnierz wskazujący coś mógłby uchodzić za kierowcę, ale na pierwszy rzut oka, wygląda jakby sobie przechodził i coś chłopakom tłumaczył. Wydaje mi sie też, że figurki mają trochę za jasne cieniowanie, ale to może być złudzenie, bo to tylko zdjęcia. Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 26 Października 2007 Autor Share Napisano 26 Października 2007 Bardzo fajna dioramka, więcej takich !!! To tylko model z podstawką :p a figurk sąi dla osiągnięcia ciekawszego końcowego efektu. a figurasy skąd wytrzasnąłeś? Figurki to Preiser i Revell. szkoda, ze Gaz nie ma kierowcy, co prawda ten żołnierz wskazujący coś mógłby uchodzić za kierowcę, ale na pierwszy rzut oka, wygląda jakby sobie przechodził i coś chłopakom tłumaczył Ten koleś ma robić za kierowce, dyskutuje ze swoimi wojakami gdzie lepiej jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Milutkie Ale ja bym drzwi otworzył, wtedy wiadomo by było, że to kierowca Modele naprawdę świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Całkiem przyjemna scenka. Niby taka pierdółka, a swój urok ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Super modelik i w mojej ukochanej skali Ale reflektory malowane "srebrzanką".... są nie do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Naprawdę fajny model dopracowane detale, świetnie pasujące figurki, ładna dioramka no i malowanie jak dla mnie 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 Śliczny modelik/ki i w najpiękniejszej skali Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 widziałem go w realu !! normalnie suuuper!! powala hehe należy się w zupełności Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 dzięki takim jak ty skala nie 1/72 nie umrze - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 29 Listopada 2007 Autor Share Napisano 29 Listopada 2007 dzięki takim jak ty skala nie 1/72 nie umrze - gratuluję widziałem go w realu !! normalnie suuuper!! powala hehe należy się w zupełności Pozdro dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi