Slash Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Prezentowany wcześniej w warsztacie, teraz już po malowaniu Link do warsztatu: viewtopic.php?f=87&t=42567 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Bardzo ładny model. Szczególnie blaszany mechanizm dachu. Możesz podać kolory farb jakimi go malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 7 Października 2014 Autor Share Napisano 7 Października 2014 Dunkelgelb to Tamiya Buff, przy czym kupiłem ostatnio nową i była dość ciemniejsza aniżeli dotychczas. Nie wiem czy to teraz już standard. Brąz to Tamiya Hull Red i zielony RLM82 z palety Gunze C, niestety nie pomnę numerka bo się etykieta zmyła od polewania wrzątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Dzięki, trzeba, będzie ten Buff przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Pięknie wykonany. Bardzo duży ogrom pracy w blachy włożyłeś i jest efekt. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 7 Października 2014 Autor Share Napisano 7 Października 2014 Dziękuję za dobre słowa parafianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Ładnie wygląda. Bardzo ładny detal, widać ogrom pracy. Malowanie ładne, realistyczne. Ze szczegółów to tylna lewa lampa powinna mieć szkiełka w innym kolorze i brakuje Ci w nim "klapki" http://www.mojehobby.pl/products/Niemieckie-tylne-swiatla-NOTEK.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Podoba mi sie wykonanie . Moj leży rozgrzebany już od jakichś 12 lat , ale wiem na jakim się wzorować jak będę miał go kończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 8 Października 2014 Autor Share Napisano 8 Października 2014 Dziękuję panowie. entetn - z ciekawości odkopałem instrukcję, faktycznie jest tam pewna klapka o której zapomniałem, a z racji nie znajomości konstrukcji tego auta jej brak nie wydawał mi się podejrzany. Powiedzmy, że odpadła przy cofaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Świetny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Pisałem już na innym forum. Tu tylko powtórzę. Bardzo fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 zacny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Bardzo udany, szkoda że bezludny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 10 Października 2014 Autor Share Napisano 10 Października 2014 Dzięki. W warsztacie pokazywałem go z ludziami, ale tutaj postanowiłem się skupić na samym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi