myszoskoczek Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Witam, mam do dyspozycji 100zł w sklepie internetowym. Co kupić: Wymagania: -Ma być z kraju NATO -Do 100zł -Sklejalność dobra lub lepsza -Model jakiejś fajnej maszyny -Skala 1:48 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Za te cene mozesz poszukac czegos z Revella np F-16, F-4 Phantom... Mysle ze i F-15 tez uda sie kupic... Ew cos z Italeri np F-14 Tomcat bo Hasy ani Tamki w tej cenie ani skali raczej nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Polecam najnowsze Tornado z Revella http://www.martola.com.pl/pl307/produkty53565/panavia_tornado_ids Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Wlasnie o Tornadzie zapomniałem :-) Generalnie za te cene wchodzi w gre Italeri i Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 To Tornado jest "dobre w tej cenie" czy generalnie dobre? Jest lepszy model tej maszyny w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Tornado Revella jest dobre i jest to w/g mnie najlepszy model tej maszyny na rynku w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 Znalazłem jeszcze taką fajną 16: http://www.mojehobby.pl/products/Lockhe ... alcon.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Kinetic w środku http://www.mojehobby.pl/products/Lockheed-Martin-F-16-DG-DJ-Fighting-Falcon.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Niedawno na PWM Portalus pokazał co z modelu Kinetica można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 15 Października 2014 Autor Share Napisano 15 Października 2014 Dobra, wracamy do tematu modelu: Propozycje są następujące: - Italeri 1:48 F-16DJ/DG vv - Revell 1:48 Rafale M vvv - Airfix 1:48 BaE Hawk - Academy 1:48 F-15C Eagle v - Italeri 1:48 PANAVIA Tornado F.3 v- Obstawiane przeze mnie Od razu mówię, że wasza opinia to tylko doradztwo! Niekoniecznie wybiorę coś co wy wybierzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Od razu mówię, że wasza opinia to tylko doradztwo! Niekoniecznie wybiorę coś co wy wybierzecie Jest taki jeden, tak samo gada Teraz robi Drakena (a może Drakkena) To Twój mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 16 Października 2014 Autor Share Napisano 16 Października 2014 Nie, Solo nie jest moim "Mistrzem" aczkolwiek podobają mi się jego modele, i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 - Revell 1:48 Rafale M vvv ładna maszyna, a skoro ja i tak preferujesz to do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Rób Rafale,będzie pasował do Eurofightera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 17 Października 2014 Autor Share Napisano 17 Października 2014 Myślałem o F-15, ale jak wam tak Rafale pasuje to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi