Darth_hobbit Napisano 14 Października 2014 Autor Share Napisano 14 Października 2014 chcesz oddać Wać Panie oddaj nie moja broszka. Skoro czujesz, że kogoś skrzywdzono Twoim kosztem Twoja sprawa nie moja. Piękne forum wspaniali forumowicze próbujący zabić radość z 3 miejsca. Skwituję to bardzo serdecznym obrazkiem dedykowanym krytykom pospolitym i grupkom wzajemnej powszechnej modelarskiej adoracji promującej się wzajemnie watahy modelworku: Adieu motherfucker`s ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 chcesz oddać Wać Panie oddaj nie moja broszka. Skoro czujesz, że kogoś skrzywdzono Twoim kosztem Twoja sprawa nie moja. Piękne forum wspaniali forumowicze próbujący zabić radość z 3 miejsca. Skwituję to bardzo serdecznym obrazkiem dedykowanym krytykom pospolitym i grupkom wzajemnej powszechnej modelarskiej adoracji promującej się wzajemnie watahy modelworku: Adieu motherfucker`s ! Panie Dart Hobbit ... jak widać kultura osobista i tupet jaki Pan prezentujesz, jest na bardzo wysokim poziomie. Wprawiła mnie w zakłopotanie, bo nie wiem ja się odnieść do ostatniej linijki testu i czymże Ci zawiniła moja matka rodzicielka, którą sromotnie obraziłeś ... Z tego miejsca proszę o interwencję Administratora forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Uuuuu, ciekawie się robi.Na PWM był taki podobny, Sebmalinowski się nazywał... Nie "podobny" tylko ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Października 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Października 2014 Watek zamykam. Admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi