Skocz do zawartości

AH-64 Postnuklearnie

Darth_hobbit

Rekomendowane odpowiedzi

chcesz oddać Wać Panie oddaj nie moja broszka. Skoro czujesz, że kogoś skrzywdzono Twoim kosztem Twoja sprawa nie moja.

Piękne forum wspaniali forumowicze próbujący zabić radość z 3 miejsca.

Skwituję to bardzo serdecznym obrazkiem dedykowanym krytykom pospolitym i grupkom wzajemnej powszechnej modelarskiej adoracji promującej się wzajemnie watahy modelworku:

4269.png

Adieu motherfucker`s !

• Odpowiedzi 129
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

chcesz oddać Wać Panie oddaj nie moja broszka. Skoro czujesz, że kogoś skrzywdzono Twoim kosztem Twoja sprawa nie moja.

Piękne forum wspaniali forumowicze próbujący zabić radość z 3 miejsca.

Skwituję to bardzo serdecznym obrazkiem dedykowanym krytykom pospolitym i grupkom wzajemnej powszechnej modelarskiej adoracji promującej się wzajemnie watahy modelworku:

4269.png

Adieu motherfucker`s !

Panie Dart Hobbit ... jak widać kultura osobista i tupet jaki Pan prezentujesz, jest na bardzo wysokim poziomie.

Wprawiła mnie w zakłopotanie, bo nie wiem ja się odnieść do ostatniej linijki testu i czymże Ci zawiniła moja matka rodzicielka,

którą sromotnie obraziłeś ...

Z tego miejsca proszę o interwencję Administratora forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.