wisa Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Kilka fotek z wizyty Mi-8 z antyterrorystami na elbląskim lotnisku aeroklubowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bojar Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Witam, jak zwykle sesja na profesjonalnym poziomie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 17 Października 2014 Super Moderator Share Napisano 17 Października 2014 Super zdjęcia! Bardzo mi się podobają! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Sesja z przygotowań do ćwiczeń czy samych ćwiczeń? Widziałem go z daleka, ładna, duża krówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 fajne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 19 Października 2014 Autor Share Napisano 19 Października 2014 To sesja z treningu na lotnisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 19 Października 2014 Share Napisano 19 Października 2014 Witek, Jak zawsze pełen szacun za zdjęcia. Fajnie się Ósemeczka prezentuje. Maciej BUDYŃ Bedyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Pewnie wyjdę na głupka ale muszę zapytać: to standardowe malowanie? Zawsze mi się wydawało że policyjne to tylko niebieskie-granatowe (przynajmniej takie widziałem u nas 2 razy na żywo) Chyba że to specjalnie pod AT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2014 Zarówno "ósemka" jak i "siedemnastka" są w takim malowaniu. Dlaczego w takim a nie niebiesko białym? Tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Dla "znawców tematu" wystarczy skupić ię na rejestracji statku powietrznego który jest na belce ogonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Dla "znawców tematu" wystarczy skupić ię na rejestracjistatku powietrznego który jest na belce ogonowej. A co z tej rejestracji wynika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi