Marin Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 Witam. Wpadło mi w ekran kompa takie cudo. Wygrzebała to znajoma z pracy, szukając śmiesznych obrazków z moją pasją modelarską. Mnie opadła szczęka jak to zobaczyłem. Wrzucam w Galerie bo chyba to najlepsze miejsce żeby pokazać takie cuda. Jeżeli nie wpasowałem sie w tematyke, prosze admina o przesunięcie tematu w odpowiednie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 Diorama spoko, ale od takich wrzut jest dział "Tematyka różna", no ewentualnie dział Okrętowy jeśli tamtejsi bywalcy nie mają nic przeciwko publikacji nie swoich prac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 Mimo wszystko...nie dziwię ci się,że cię to ujęło...są zdolni ludzie na tej ziemi!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 7 Listopada 2014 Autor Share Napisano 7 Listopada 2014 Diorama spoko, ale od takich wrzut jest dział "Tematyka różna", no ewentualnie dział Okrętowy jeśli tamtejsi bywalcy nie mają nic przeciwko publikacji nie swoich prac ;) O ja . Uderzam do admina. Mssz rację Mikele. Tak mnie te dioramy powaliły że nie skojarzylem że to okręty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 Ten okręt podwodny to po prostu miazga. Co za ludzie robią takie cuda. W tym przypadku modelarstwo chyba zaczyna zbliżać się do prawdziwej sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Dopiję kawę i postaram się podnieść szczenę z gumoleum :( Dawno czegoś takiego nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Ja Cię wale...szooooook:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Ja Cię wale...szooooook:) No bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Tego U-bota widzialem na zywo naprawde fajny. Sorki to byl inny ale poziom wykonania modelu i wody rownie wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi