DarkWing Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Dzisiaj warsztat, dzisiaj galeria.... mistrzostwo świata ... a na poważnie, tak jak wspomniałem w warsztacie, model zrobiony na konkretne potrzeby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapToWny Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Przepiękna maszyna. Zdjęcia jak 1:1. Dbałość o detale jak zawsze na wysokim poziomie. Coś pięknego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Motocykl chwaliłem już w dziale warsztat. Tu muszę pochwalić Cię za piękne zdjęcia. A że chciałbym swój podziw wyrazić w bardziej konkretny sposób, mam taką propozycję. Przyślij mi zdjęcie (tego lub innego modelu) w wysokiej rozdzielczości, a ja druknę Ci kalendarz na przyszły rok. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Świetnie się ogląda takie cudeńka. Gratuluję i nie daj się prosić drukuj kalendarz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadzior Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Chciałbym żeby czerwony tak wyglądał na moich modelach. Perfekcja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forfy Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Wielki props za ten motor:! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Dukaty mają coś w sobie. Piękny motocykl, piękny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWing Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 Odświeżam temat bo dzisiaj mogę już wyjaśnić dlaczego nie było warsztatu i dla kogo powstał ten model. W 2014 roku dzięki uprzejmości Pana Krzysztofa Wolframa nawiązałem kontakt i współpracę z redaktorem naczelnym miesięcznika "Modelarz". W numerze 10/2014 opublikowano krótki artykuł przedstawiający moją sylwetkę oraz moje hobby. W aktualnym numerze - 1/2015 - rozpocząłem cykl artykułów dot. budowy modeli. Jako pierwszy jest prezentowany w tej galerii Ducati. Cały artykuł składa się z 3 części (3 kolejne numery). W planach jest budowa Tygrysa oraz kolejne modele. Zachęcam do lektury.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadzior Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Nic tylko pogratulować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Kupiłem, przeczytałem. Bardzo fajnie napisałeś. Moje gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Przyłączam się do gratulacji, świetny model i w końcu dojrzałem do zakupu i zrobię sobie z niego replikę swojej wyścigówki. Zbiorniczek przy tylnym amorku powinien mieć taki sam kolor jak lagi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts