DarkWing Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Dzisiaj warsztat, dzisiaj galeria.... mistrzostwo świata ... a na poważnie, tak jak wspomniałem w warsztacie, model zrobiony na konkretne potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Przepiękna maszyna. Zdjęcia jak 1:1. Dbałość o detale jak zawsze na wysokim poziomie. Coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Motocykl chwaliłem już w dziale warsztat. Tu muszę pochwalić Cię za piękne zdjęcia. A że chciałbym swój podziw wyrazić w bardziej konkretny sposób, mam taką propozycję. Przyślij mi zdjęcie (tego lub innego modelu) w wysokiej rozdzielczości, a ja druknę Ci kalendarz na przyszły rok. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Świetnie się ogląda takie cudeńka. Gratuluję i nie daj się prosić drukuj kalendarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Chciałbym żeby czerwony tak wyglądał na moich modelach. Perfekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forfy Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Wielki props za ten motor:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Dukaty mają coś w sobie. Piękny motocykl, piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 5 Lutego 2015 Autor Share Napisano 5 Lutego 2015 Odświeżam temat bo dzisiaj mogę już wyjaśnić dlaczego nie było warsztatu i dla kogo powstał ten model. W 2014 roku dzięki uprzejmości Pana Krzysztofa Wolframa nawiązałem kontakt i współpracę z redaktorem naczelnym miesięcznika "Modelarz". W numerze 10/2014 opublikowano krótki artykuł przedstawiający moją sylwetkę oraz moje hobby. W aktualnym numerze - 1/2015 - rozpocząłem cykl artykułów dot. budowy modeli. Jako pierwszy jest prezentowany w tej galerii Ducati. Cały artykuł składa się z 3 części (3 kolejne numery). W planach jest budowa Tygrysa oraz kolejne modele. Zachęcam do lektury.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Nic tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Kupiłem, przeczytałem. Bardzo fajnie napisałeś. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Przyłączam się do gratulacji, świetny model i w końcu dojrzałem do zakupu i zrobię sobie z niego replikę swojej wyścigówki. Zbiorniczek przy tylnym amorku powinien mieć taki sam kolor jak lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi