spiton Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Skończyłem. Taki model na szybko bez napinki. I kilka czarno-białych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Fajnie wykonany model i ciekawa konstrukcja. Na niektórych fotkach wygląda jak oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Mnie Shinden zawsze się podoba. Własnie kończę coś na kształt J7W2, z tego własnie zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2014 Gerd, zaciekawiłeś mnie. Robisz odrzutowego ?? Też miałem ochotę najpierw go przerobić. ale tak jak jest tez wygląda fajnie. Natomiast jestem ciekaw Twoich przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Więc od początku. J7W1 zrobiłem dawno chyba w 2008r. W2 chodził za mną i chodził, z resztą od razu kupiłem dwa. Jest (był) w prawdzie zestaw Hasegawy: http://modelingmadness.com/scott/axis/j/j7w2preview.htm ale nie do dostania. Jak widać różnica to raptem jedna ramka, a raczej rameczka - 3 części. Zrobiłem więc po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2014 Podpowiem, że odrzutowiec nie potrzebuje takich szczudeł, wszak nie ma śmigła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Niby tak, ale zostało jak w W1. Mimochodem robię Ci Off-Topa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Jak to latało? Na wstecznym? Konstrukcja chyba miała wprowadzać w błąd przeciwnika aby ten nie wiedział w którą rzeczywiście stronę poruszał się samolot :p. Kolejny ładny dziwoląg na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 Gerd. piękne !! To twoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Wykonaniem i na zdjęciach przypomina jakiś kosmiczny samolot rodem z filmu s-f. Niezłe wykonanie. Gratuluje Pzdr. JAro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2014 No tak. Widać coś przez ta otwarta klapkę do silnika ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Świetny model. Lubię takie. Pierwsze i szóste zdjęcie genialne! Gratuluję i modelu i pięknego ujęcia pięknej sylwetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zigihammer Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 U mnie właśnie P-400 odleciał z warsztatu na regał, czas coś nowego wylosować - a w szafie czeka: www.britmodeller.com Po przeglądnięciu tej galerii kusi jeszcze bardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Do mnie zaraz przyjedzie drugi taki Shinden, i tym razem zrobię z niego rasowego odrzutowca ,-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2014 Przyszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi