Focus Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Under B Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Nie powinien znaleźć się w galerii? Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Wypadało by z nim do galerii. Tylko zdjęcia na jakimś jednolitym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2014 Wypadało by z nim do galerii. Tylko zdjęcia na jakimś jednolitym tle. Jeszcze trochę brakuje do końca np. uzbrojenia i drobne detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Fajny mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2014 Fajny mi się bardzo podoba Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Hej nie miałeś kłopotu z kalkami u mnie są poprzesuwane kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2014 Hej nie miałeś kłopotu z kalkami u mnie są poprzesuwane kolory. Lekkie przesunięcie było jak to u Hellera no i duża czwórka na skrzydle ma zły kształt ale za późno się zorientowałem i jest jak jest. Pozdrawiam Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Uzbrojenie wystawowe z ILA`92 w Berlinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Bo taki jest w zestawie. Dysza w pozycji zamkniętej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Ryłeś wgłębne linie ?? Bo ten zestaw ma chyba wypukłe normalnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 A może on będzie cofał jak prawdziwy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 pierwsze rakiety przyklejone "BLIND" ręcznie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Ryłeś wgłębne linie ?? Bo ten zestaw ma chyba wypukłe normalnie ?? Ryte igiełką krawiecką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Witam Model ladny ale powiem szczerze ze ten samolot istnieje dla mnie tylko w jednym maolowaniu - czterokolorowy lamaniec ktore zreszta troche mnie hamuje przed rozpoczeciem budowy Gdzies na mojej modelarskiej drodze widzialem dwa zrobione modele ( Heiden i Utrecht chyba) i nawet udalo mi sie kupic maski do tego karkolomnego kamuflazu Ale jeszcze kiedys przyjdzie czas - po F13 i Si-204 Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 AIM-7 Sparrow podwieszone, i tylnia część kadłuba została lekko zmodernizowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 bardzo ten samolot lubie ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 16 Września 2016 Autor Share Napisano 16 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Września 2016 Autor Share Napisano 17 Września 2016 Y zostały retusze uzupełnienia washa na dyszy lakierowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi