krzysiek1990rtk Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Potrzebuję dobry debonder do kleju CA, jak najmniej oddziałujący na plastik i elementy fototrawione. Cena powiedzmy 20 zł max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Debonder P. Spełnia wszystkie kryteria poza ceną. Wamod mieści się w cenie ale ponoć słaby. CMK też nie mieści się w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Wamod mieści się w cenie ale ponoć słaby. Dodam że nawet napewno Wamodowski rozklejacz jest slaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2014 a coś takiego korzystał ktoś z tego? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205635589273071&set=p.10205635589273071&type=1&theater a co sądzicie o tym? http://allegro.pl/debonder-rozklejacz-do-klej-cyjanoakrylowy-zmywacz-i4858319241.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Polecam to, co sprzedaje Exito. Naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Ten debonder P. to ten czeski debonder? Używam go od długiego czasu i faktycznie jest znakomity. Szkoda że taki drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Wamod mieści się w cenie ale ponoć słaby. Dodam że nawet napewno Wamodowski rozklejacz jest slaby. Na razie z WAMODU to uznaję tylko masę dwuskładnikową, kleje i spachlę. Reszty nie testowałem. Wamod jest tani, ale mógłby też popracować nad jakością. Miałem trzy kleje z igłą - parują w zaskakujacym tempie. Nawet gdy się ich nie używa. Revellowską Contactę wyciągnałem z piwnicy po kilku latach - otwieraną - i kleję już jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Na razie z WAMODU to uznaję tylko masę dwuskładnikową, kleje i spachlę. Reszty nie testowałem. Rozcieńczalnik, jak ktoś używa humbroli jest obowiązkowy, zmywacz do akryli u mnie też produkt pierwszej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Zgadzam się z Mosesem, a co do płynu pod kalki to też mam dobre zdanie o Wamodzie: mieszam go w razie potrzeby z Moicrosol albo Mark Strong Tamiya, bo robi mniejsze napięcie powierzchniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2014 nie to że bym sie czepiał ale tematem przewodnim jest mój debonder a nie produkty wamodu które używacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 No to już wiesz - czeski debonder P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Na razie z WAMODU to uznaję tylko masę dwuskładnikową, kleje i spachlę. A zmywacza nie? Dla mnie to jest najważniejszy produkt Wamodu, bez którego nie zaczynam malowania. Ooooo zapomniałem! Fakt, to też jest w mojej kuchni obowiązkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi